Muntatge d'Anabel Pantoja i David Rodríguez amb un sac de diners i interrogants
GENT

Anabel Pantoja parla clar i explica si està mantenint el seu xicot David Rodríguez

Anabel Pantoja concedeix una entrevista a 'Lecturas' i parla per primer cop de la seva relació sentimental amb el fisioterapeuta

Anabel Pantoja ha trencat el seu silenci per parlar per primera vegada sobre la seva parella, i ho ha fet a través d'una entrevista per a Lecturas. Sense pensar-s'ho dues vegades, ha volgut aclarir un dels rumors que s'ha generat al voltant de la seva relació: manté econòmicament David Rodríguez?

Durant tots aquests anys, hem pogut conèixer algunes de les relacions sentimentals que ha tingut la col·laboradora de televisió. Entre altres, el seu matrimoni amb Omar Suárez o el seu idil·li a Supervivientes 2022 amb Julen Pereira.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia del seu casament
Anabel Pantoja ha patit diversos fracassos amorosos | GTRES

Tanmateix, després del seu últim fracàs sentimental, Anabel Pantoja va decidir portar la seva vida amorosa amb total discreció. Decisió amb què no va poder evitar que es generés qualsevol especulació sobre això.

De fet, fa uns mesos la seva vida sentimental va tornar a convertir-se en el centre de totes les mirades. I malgrat que ella no es va voler pronunciar sobre això, la seva relació amb David Rodríguez no va trigar a sortir a la llum. Una informació que va ser confirmada per la mateixa Belén Esteban.

Primer pla d'Anabel Pantoja somrient
Anabel Pantoja va tornar a trobar l'amor amb David Rodríguez | GTRES

Des d'aleshores, Anabel Pantoja ha intentat allunyar aquesta història d'amor del focus mediàtic fins ara. L'1 de gener passat, la neboda d'Isabel Pantoja va compartir al seu perfil d'Instagram les seves primeres imatges al costat del fisioterapeuta.

Ara, i a través d'una exclusiva per a Lecturas, la influencer no ha tingut objeccions a desmentir un dels rumors que s'han generat al voltant de la seva relació actual. Tal com ha assegurat, li "dol" que diguin que manté el seu xicot.

Anabel Pantoja explica si està mantenint el seu xicot David Rodríguez: "Em dol"

Anabel Pantoja no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de desmentir rotundament estar mantenint econòmicament la seva actual parella. Tant és així que també ha revelat com es guanya la vida quan viatja a Gran Canària per estar amb ella.

Tal com ha confirmat durant la seva entrevista per a Lecturas, tots dos s'han acostumat a portar una relació a distància. Situació que al principi els "fastiguejava", però que amb el pas del temps tots dos s'hi han "habituat":

"Ell s'ha esforçat moltíssim, ha estat l'única persona que ha decidit apostar per la distància. David travessa l'oceà cada dijous des de Còrdova". Ha estat en aquest moment quan Anabel Pantoja ha revelat en què treballa el fisioterapeuta quan és a les illes.

Captura d'imatge de l'Instagram d'Anabel Pantoja amb David Rodríguez
Anabel Pantoja assegura que David guanya els seus propis diners | Instagram, @anabelpantoja00

"Divendres, a les 6 del matí, s'aixeca i se'n va a la consulta a Las Palmas. Estem junts fins diumenge", ha matisat a continuació. Per això, a la influencer li "dol que diguin" que manté David.

Malgrat aquesta complexa situació, Anabel Pantoja ha deixat molt clar que, de moment, no pensa tornar a la península. "Quan vaig sortir de Supervivientes no parava de treballar aquí, necessitava llogar un pis i em vaig enamorar d'aquest. M'encanta viure en un barri, em recorda quan de petita vivia a Triana", ha reconegut durant aquesta entrevista.

L'amor entre Anabel Pantoja i David Rodríguez va sorgir el febrer passat, durant la gira d'Isabel Pantoja pel continent americà. Aquest jove de 26 anys era el fisioterapeuta de l'artista i va ser durant aquest viatge on es va encendre la flama entre ells.

De fet, la col·laboradora de televisió no ha tingut objeccions a dedicar unes paraules emotives a l'amor de la seva vida a través de les xarxes socials. "El meu 2023 té un nom i aquest ets tu", ha escrit la noia.

"Saps que vaig decidir per tots dos no exposar gairebé res i guardar el més íntim per a nosaltres, però toca compartir el que és la meva 'chimba' de vida amb tu. Només puc agrair a Déu i als que em cuiden des de dalt per aquesta benedicció que em van enviar".