Muntatge amb Anabel Pantoja seria mirant de banda i Manuel Díaz parlant

GENT

La raó per la qual Anabel Pantoja s'enfrontarà a l'advocat de Manuel 'El Cordobés'

Anabel Pantoja ha estat demandada per l'advocat de Manuel 'El Cordobés' per demostrar que 'Pinocho' és en realitat el seu germà

Anabel Pantoja ocupa avui, dimecres 31 de gener, la portada de la revista Semana. La plàcida vida de la neboda de la 'tonadillera' s'ha vist sacsejada per una demanda que la portarà directament els jutjats.

L'advocat de Manuel Días serà l'encarregat de representar Luis Manuel Vicente Rico, més conegut com a 'Pinocho', a la seva batalla judicial. Rico vol demostrar que és fill de Bernardo Pantoja i, per això, ha contractat el millor expert en la matèria.

Anabel Pantoja i motiu que l'enfrontarà a l'advocat de Manuel 'El Cordobés': el lletrat defensarà 'Pinocho'

Anabel Pantoja s'ha negat moltes vegades a donar pàbul als rumors que apunten que Luis és el seu germà. 'Pinocho', com se'l coneix popularment, sosté que Bernardo li va confessar que era fill seu dies abans de morir i que lluités pel seu cognom.

Segons el relat, es va posar en contacte amb Anabel per sol·licitar-li una prova d'ADN, però la influencer no va respondre a la seva petició. Com a alternativa, Luis ha contractat l'advocat de Manuel Díaz perquè exerceixi les diligències legals pertinents.

Luis Manuel 'Pinocho' seriós assegut al 'Deluxe'
'Pinocho' ha decidit demandar Anabel Pantoja | Europa Press

Així les coses, la influencer ha estat demandada i pròximament haurà d'acudir als jutjats. Luis va intentar fer les coses de manera amistosa; tanmateix, davant la negativa d'Anabel, no li ha quedat més remei que apel·lar a la justícia.

Fernando Osuna serà l'encarregat de defensar el jove per aconseguir que se'l reconegui com a germà d'Anabel i pugui fer servir el cognom Pantoja. Una àrdua batalla legal en què Osuna té una experiència més que suficient.

L'advocat té una àmplia trajectòria laboral en els casos més mediàtics de paternitat i és de sobres conegut. No en va, va ser advocat de Manuel Díaz i també del suposat fill biològic de Julio Iglesias, procés que encara no ha finalitzat.

A ell ha recorregut Luis perquè el representi, dipositant-hi tota la seva confiança. Les càmeres d'Europa Press el van veure sortir del despatx de l'advocat, però el jove va preferir guardar silenci.

Storie d'Anabel Pantoja a Instagram somrient rebent un petó de Bernardo Pantoja el 31 de gener de 2024
Anabel Pantoja ha reaccionat a la demanda del seu suposat germà | Instagram, @anabelpantoja00

Per la seva part, Anabel ha reaccionat a la demanda de l'advocat de Manuel 'El Cordobés'. La influencer ha compartit una foto amb el seu pare i un fragment d'una cançó de Christian Castro. Una prova del que troba a faltar i com és de dur veure's ara envoltada en un procés judicial.

Anabel Pantoja ho té molt complicat

"El justicier dels fills il·legítims", així descrivia El País a Fernando Osuna, l'advocat de Manuel 'El Cordobés' a què Anabel Pantoja s'enfrontarà. La neboda de la 'tonadillera' no ho té gens fàcil i tot indica que serà una batalla molt complicada per a ella.

Osuna porta a l'esquena més de 900 demandes de paternitat, amb les quals s'ha guanyat la confiança de nombrosos personatges coneguts. Els més mediàtics van ser 'El Cordobés' i Javier Santos, així com Erika do Rosario, que va aconseguir ser reconeguda com a filla del futbolista Samuel Eto'o.

Muntatge amb Fernando Osuna amb una corbata vermella i blava i Anabel Pantoja trist amb un jersei negre
Anabel Pantoja s'enfrontarà a l'advocat Fernando Osuna | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

"Hem guanyat casos a Europa en què els meus clients van demandar personatges del món de la política o l'empresariat", va explicar per a La Razón. Tal és la seva experiència en aquest àmbit que va ser clau al programa Quién es mi padre?, que presentava Carlota Corredera a Telecinco.

Diversos dels seus clients van aparèixer al programa explicant com va ser la seva experiència i en quin punt es trobaven els seus processos judicials. Osuna va reconèixer que el procés més ràpid va ser el de Manuel Díaz, "en tan sols sis mesos vam aconseguir una sentència ferma", va explicar.

Primer pla d'Anabel Pantoja amb rostre seriós
Anabel Pantoja ho té molt complicat | GTRES

Gràcies a ell, es va poder demostrar la paternitat del de Palma del Río i, avui, pare i fill s'han reconciliat. Un èxit que va copar portades a tots els mitjans i que el va convertir en el flagell dels pares que no reconeixien els seus fills.

Tota aquesta trajectòria va començar amb una visita d'un veí que li va demanar ajuda per saber si un terratinent era el seu pare. Tenia sospites que així podia ser i volia confirmar-ho per obtenir una part de l'herència.

Va ser el primer cas que va guanyar i, a partir d'aquest, va començar a construir la seva vertadera vocació. "Considero que la gent que menys té i sobre la qual s'ha fet una injustícia cal defensar-la", ha explicat a Mujer hoy.