Imatge d'Anabel Pantoja amb Raquel Bollo, totes dues somrient, en un esdeveniment

GENT

Raquel Bollo aporta una dada clau per comprendre el conflicte d'Anabel Pantoja

Raquel Bollo ha parlat del problema que té Anabel Pantoja amb Luis, el jove sevillà que afirma ser el seu germà secret

Fa temps que Anabel Pantoja té problemes amb Luis, un jove sevillà que es fa dir Pinotxo. Aquest assegura ser el fill secret de Bernardo Pantoja i, conseqüentment, seria germà d'Anabel. Durant les últimes hores, Raquel Bollo ha donat amb la clau per entendre aquest conflicte: Luis estaria motivat per interessos econòmics.

Raquel Bollo, íntima amiga d'Anabel Pantoja, està convençuda que la influencer no tindria cap problema en assumir la veritat. Si el Luis resulta ser el seu germà, no canviaria res, però creu que li han molestat les formes. Raquel ha aportat la clau: el sevillà hauria d'haver iniciat el procés abans de morir Bernardo Pantoja.

Muntatge de primer pla amb Anabel Pantoja i el seu suposat germà Luis Manuel 'Pinocho'
Anabel Pantoja té un problema amb el seu possible germà secret | e-noticies.cat, Telecinco

Raquel reconeix que Bernardo no tenia res i que no ha deixat una herència copiosa. És a dir, Pinotxo no està pensant a adquirir cap patrimoni. Tot i això, portar el cognom Pantoja és garantia d'èxit i aquesta és la raó per la qual l'Anabel no confia en ell.

“Bernardo tampoc és que hagi deixat res, però al final, mentre que sí, mentre anem, venim, se sap, no se sap, aquí hi ha un recorregut. Ens fem una volteta per la fira i tot això”, declara Bollo fent al·lusió a la trajectòria mediàtica de Luis.

Raquel Bollo sap que Anabel Pantoja no vol patir

Raquel considera que si les intencions de Luis fossin bones, l'Anabel Pantoja no tindria cap problema. La qüestió és que la sevillana no es refia del Luis, que ha començat un procés judicial per provar que són família. De fet, ha contractat el mateix advocat que representa Manuel Díaz, que també va demostrar ser fill de Manuel Benítez.

Primer pla de Raquel Bollo posant davant la càmera somrient
Raquel Bollo ha donat la cara per Anabel Pantoja | GTRES

“Jo crec que les coses, quan es volen fer sense fer maldat, es veuen clarament. Aquí estúpids no ho som ningú”, explica Bollo. Ha aprofitat per solidaritzar-se amb el conflicte d'Anabel, tot recalcant que la veritat només té un camí.

Raquel, que ara treballa com a dissenyadora, també ha parlat de la presumpta il·lusió d'Isabel Pantoja. La col·laboradora Carmen Borrego assegura que Isabel té nova parella, notícia que ha agafat per sorpresa Bollo.

“No en tinc ni idea, però si és cert i fos així, jo encantada”, declara l'andalusa amb un somriure. Per acabar, ha insistit que recolzarà l'Anabel en tots els seus problemes.