Muntatge amb Amelia Bono i Manuel Martos al costat d'un cor trencat

GENT

Amelia Bono i Manuel Martos arriben a un acord curiós després de la ruptura definitiva

Amelia Bono i Manuel Martos han optat per continuar vivint junts malgrat la mala ratxa per la qual està passant la seva relació sentimental


Amelia Bono i Manuel Martos han pres una decisió important després de posar fi per segona vegada al seu matrimoni. Segons ha transcendit, encara que ja han passat diverses setmanes des que la parella va confirmar la seva ruptura sentimental, tots dos continuen vivint sota el mateix sostre.

Tal com va passar la primera vegada, Amelia i Manuel han optat per no posar fi a la convivència, malgrat el dur revés pel qual estan passant. Un pas que han fet, sobretot, pensant en el benestar dels seus quatre fills en comú.

Muntatge del primer pla d'Amelia Bono i Manuel Martos

Des de fa anys, Amelia Bono i Manuel Martos tenen fixada la seva residència als afores de Madrid. Aquest espectacular habitatge es va convertir durant la pandèmia en el set de rodatge perfecte de la filla de José Bono.

A través dels vídeos que comparteix a xarxes, com ara TikTok o Instagram, hem pogut conèixer amb tot luxe de detalls les diferents estances de casa seva. Una de les característiques que més es repeteix al llarg de tot l'habitatge és la presència de tons neutres i pastels, tant a les parets com al mobiliari.

Post d'Amelia Bono a Instagram a la cuina mirant de banda i amb roba verda el 6 de novembre de 2023

Segons ha mostrat Amelia Bono més d'una vegada, aquesta casa compta amb un dormitori principal amb dos nivells, compost per la zona de descans, un vestidor i un bany. Espais que estan units per una escala.

Una altra de les habitacions que més crida l'atenció, i que la influencer ha mostrat en infinitat d'ocasions, és la cuina. Tal com hem pogut veure, aquesta estança es caracteritza per la presència de mobles i prestatgeries blanques que contrasten amb el paper pintat en tons blaus de les parets.

Amelia Bono i Manuel Martos acorden continuar vivint junts malgrat la seva nova separació

Amelia Bono i Manuel Martos han optat per continuar vivint junts tot i haver anunciat la seva segona i inesperada separació. Una decisió que han pres, en major manera, perquè els seus quatre fills pateixin el mínim possible.

Un pas que la parella ha pogut fer gràcies a la bona relació que mantenen malgrat tot. Cosa que va confirmar la mateixa influencer. Després de sortir a la llum els primers rumors de crisi, i malgrat les confuses declaracions de la seva mare, la nora de Raphael va decidir trencar el silenci.

Amelia Bono somrient amb els cabells recollits i amb roba texana

Tal com va confirmar Amelia Bono, han decidit d'acord mutu seguir per camins separat, encara que, això sí, de forma amistosa. A finals de febrer, i després d'assegurar que la seva ruptura "no és d'ara", la socialité va confirmar la seva separació:

"Ja ho heu vist. Només us demano, si us plau, que ens deixeu tranquils, que tenim quatre nens petits.[…]Ens emportem tots fenomenal i tot està bé, de veritat".

Per part seva, persones properes a Amelia Bono i Manuel Martos han assegurat que, en aquesta ocasió, la seva ruptura és definitiva. Una contundent decisió que han pres després d'un temps passant per una mala ratxa conjugal.

Tanmateix, aquestes fonts han assegurat que l'únic que la parella ha volgut deixar molt clar és que la seva última separació no està relacionada amb l'existència de terceres persones. Evitant així donar més explicacions sobre això.

Aquesta no és la primera vegada que Amelia Bono i Manuel Martos opten per separar les seves vides i continuar vivint junts al domicili familiar. El juny de 2021, tots dos van acudir a les seves xarxes socials per anunciar que havien posat fi al seu matrimoni després de 13 anys de relació:

"Seguirem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors. El nostre amor i el nostre afecte continuarà sent igual d'important però diferent. I seguirem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera".

➡️ Gent

Més notícies: