Muntatge amb Amelia Bono i Manuel Martos al costat d'un cor trencat
GENT

L'entorn de Manuel Martos i Amelia Bono aclareix el vertader motiu de la ruptura

Manuel Martos i Amelia Bono han trencat el seu matrimoni de manera definitiva, malgrat la breu reconciliació


Manuel Martos i Amelia Bono es van casar el 27 de juny de 2008 a l'església de San Juan Bautista de Toledo. 15 anys després d'aquesta data tan especial han posat punt final a aquesta relació de forma definitiva. Fa dos anys van trencar, però al cap dels mesos es van donar una segona oportunitat que no ha sortit bé.

Fonts properes a l'entorn d'Amelia Bono i Manuel Martos han trencat el silenci a la revista ¡HOLA! per aclarir quin és el motiu real de la separació. El primer que han fet ha estat deixar clar que no hi ha hagut terceres persones; de fet, la ruptura és amistosa i continuaran tenint relació perquè tenen quatre fills en comú.

Muntatge del primer pla d'Amelia Bono i Manuel Martos

Manuel Martos és molt reservat amb la seva vida privada, però Amelia ha esdevingut tota una influencer i està molt exposada. Aquesta és la raó per la qual s'està especulant tant amb el motiu de la seva ruptura, per això els seus amics han parlat. Persones que la coneixen molt bé asseguren que no ha passat res estrany, simplement Bono s'ha adonat que serà més feliç emprenent una aventura en solitari.

Aquest punt és important: ni l Manuel i Amelia tenen una altra il·lusió fora del matrimoni. L'únic motiu pel qual han decidit separar-se és perquè la reconciliació no ha sortit com estava prevista. Res més.

Manuel Martos i Amelia Bono continuaran sent amics

El mitjà esmentat anteriorment confirma, a través de l'entorn de l'exparella, que no hi haurà cap guerra entre ells. Deixant de banda tots els rumors, l'única veritat és que Amelia Bono no guarda cap rancor a Manuel. De fet, malgrat que tots dos estan “tristos”, se senten alliberats i creuen que han pres el camí correcte.

Muntatge de fotos de primer pla d'Amelia Bono i, al costat, una imatge gastant una broma a Manuel Martos

En aquests moments el més primordial és que els quatre fills que tenen romanguin al marge dels rumors. Continuen sent una família unida i es desitgen el millor l'un a l'altre. Amelia seguirà gaudint d'una vinculació molt estreta amb Raphael i Natalia Figueroa, els seus sogres.

Bono va reaparèixer justament després de separar-se i es va negar a donar explicacions. Aquesta és una de les raons per les quals el seu entorn ha agafat les regnes i li ha estalviat aquest pas tan amarg. Ara els seus fans saben que tot està controlat i que no té cap intenció d'atacar Manuel.

➡️ Gent

Més notícies: