Muntatge de Manuel Martos somrient amb corbata al costat d'Amelia Bono somrient amb els cabells recollits i unes arracades grans d'or i una alarma

GENT

L'entorn d'Amelia Bono llança un avís molt clar sobre Manuel Martos

La mare d'Amelia Bono ha parlat després de sortir a la llum la suposada nova ruptura de la seva filla i Manuel Martos

Amelia Bono i Manuel Martos s'han tornat a convertir en el centre de totes les mirades després que sortís a la llum la seva suposada nova ruptura sentimental. Informació que ha estat desmentida poques hores després per Ana Rodríguez, la mare de la influencer.

Aquest cap de setmana s'han encès totes les alarmes al voltant d'aquesta parella mediàtica després d'haver donat una segona oportunitat al seu matrimoni.

Muntatge amb Amelia Bono i Manuel Martos al costat d'un cor trencat
Asseguren que Amelia Bono i Manuel Martos han tornat a trencar la seva relació | e-noticies.cat, GTRES

Durant el dia de Sant Valentí, Amelia Bono va compartir a les xarxes una publicació especial pel dia dels enamorats en què no va esmentar el seu marit. Gest que no va passar desapercebut per als usuaris de les xarxes socials: "Passa alguna cosa. Que estrany que no poseu res junts aquest dia".

Després de rebre tota mena de comentaris, el programa Socialité es va posar a investigar sobre el que realment havia passat dins aquesta parella. I aquest diumenge, 25 de febrer, han donat la notícia menys esperada: “Manuel Martos i la seva dona haurien trencat definitivament després de donar-se una segona oportunitat”.

Ana María Rodríguez somrient amb els llavis vermells, unes arracades llargues blaves i una brusa negra
La mare d'Amelia Bono desmenteix els rumors | GTRES

No obstant això, aquesta informació no seria del tot certa. Hores després d'anunciar-se la seva nova ruptura, la mare d'Amelia Bono s'hi ha pronunciat. Ana Rodríguez ha llançat un clar avís sobre Manuel Martos i ha assegurat en exclusiva davant les càmeres d'Europa Press que és mentida tot allò que s'ha explicat:

"No, que això és mentida, és mentida.[…]Venim de casa seva, de menjar tots junts". A més, la seva filla gran ha confirmat a continuació que avui dia tots dos "estan fenomenal".

L'entorn d'Amelia Bono desmenteix la nova ruptura matrimonial: "És mentida"

Després de l'enrenou que s'ha generat sobre la nova ruptura d'Amelia Bono i Manuel Martos, l'entorn més proper al matrimoni no ha trigat a desmentir aquesta informació. Uns rumors que han sortit a la llum arran dels últims moviments de la influencer a les xarxes socials.

Tal com es pot comprovar, va ser el 10 de gener passat quan la filla de José Bono i Ana Rodríguez va compartir la seva última fotografia a Instagram amb el seu marit. Des d'aleshores, no s'havia tornat a saber res de la seva relació sentimental.

Muntatge del primer pla d'Amelia Bono i Manuel Martos
L'entorn d'Amelia Bono ha assegurat que aquests rumors són falsos | GTRES, E-Noticies

Ara bé, pel dia dels enamorats, Amelia Bono va compartir una publicació en què no va esmentar en cap moment el seu marit. Gest que no va passar desapercebut per als internautes, ja que fins ara havia estat compartint tota mena de contingut protagonitzat pel seu marit.

Sigui com sigui, ia jutjar per les declaracions d'Ana Rodríguez, aquesta ruptura no s'ha produït mai. No obstant això, ni Manuela Martos ni la seva dona han sortit encara a desmentir aquesta informació.

El juny de 2021, Amelia Bono i el fill de Raphael van anunciar a les xarxes que, després de 13 anys junts i quatre fills en comú, havien posat fi a la seva relació:

"Continuarem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors. El nostre amor i el nostre afecte continuarà sent igual d'important però diferent. I continuarem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera".

Tanmateix, un any després de protagonitzar una de les ruptures més sonades de tot el panorama social del nostre país, Amelia Bono i Manuel Martos van anunciar la seva reconciliació inesperada.

"Estem molt bé i ara encara millor", va assegurar la socialité en aquell moment, abans de confirmar que el pare dels seus fills és “l'amor de la seva vida”. "Per descomptat", va dir de manera contundent.

➡️ Gent

Més notícies: