Muntatge de Manuel Martos somrient en vestit i corbata al costat d'Amelia Bono amb pendents daurats, ella amb els cabells curts i un cor trencat

GENT

El gran canvi que va fer Amelia Bono justament abans de trencar amb Manuel Martos

Amelia Bono va avançar la seva nova vida sense Manuel Martos dies abans que sortís a la llum la ruptura que posava fi al seu matrimoni

Amelia Bono va experimentar una transformació radical que, per a alguns, va anticipar la ruptura amb Manuel Martos després de 15 anys de matrimoni. La parella ja havia superat una crisi amb anterioritat, però van decidir donar-se una segona oportunitat el 2022.

Tot i això, finalment no han pogut reconduir la situació i decidien divorciar-se de manera definitiva. Tant per a Amelia com per a Manuel s'acosta una època de canvis, però la influencer ha estat la primera a experimentar-ne un de molt concret. Es tracta d'un canvi radical de look que va fer abans de trencar amb Martos.

Amelia Bono i la seva radical transformació abans de trencar amb Manuel Martos: es va tallar els cabells

Amelia Bono i Manuel Martos han decidit donar per finalitzada la seva relació i seguir camins per separat. La notícia es donava a conèixer fa uns dies, confirmant-se la separació entre la filla de José Bono i el fill de Raphael.

Han estat 15 anys de matrimoni, els records dels quals romandran a la memòria de la parella amb quatre fills en comú. A partir d'ara, només ells seran el nexe que els uneix al passat. De fet, una publicació d'Amelia cobra ara molt de sentit i podria guardar relació amb la ruptura amb Manuel.

Post d'Amelia Bono a Instagram feliç amb una mà al coll el 3 de juliol de 2023
Amelia Bono es va tallar els cabells abans d'anunciar la ruptura | Instagram, ameliabono

Amelia va decidir tallar-se els cabells, mostrant així el gran canvi que va fer justament abans de trencar amb Manuel Martos. Dies abans que sortís a la llum la separació, l'empresària va compartir amb els seus seguidors el nou look.

Encara que per a alguns no deixa de ser un canvi sense més ni més, per a altres amaga un significat. Normalment, quan algú vol trencar amb el seu passat i començar de zero, els cabells és el primer aspecte que experimenta una metamorfosi.

Sigui un color nou o un tall radical, representa el primer pas cap a una nova vida. Tenint en compte que poc després es va saber que va trencar amb el marit, ara s'entén com la seva manera d'anticipar la notícia.

Hi ha experts que assenyalen que tallar-se els cabells és "una forma de renovació i empoderament", després d'una ruptura sentimental. En el cas d'Amelia, coincideix a la perfecció amb el moment personal que travessa.

Amelia Bono i Manuel Martos continuen amb les seves vides després de confirmar-se la separació

La llarga cabellera rossa que sempre va lluir Amelia ha donat pas a un tall d'estil midi que, sens dubte, l'afavoreix. La ja exdona de Manuel Martos sembla haver rejovenit i no només pel que fa als seus cabells.

A les seves últimes publicacions apareix molt més moderna, amb caçadora de cuir negre que ressalta encara més el seu nou look. És evident que travessa una nova etapa i els seus seguidors han acollit amb entusiasme la tallada de cabells.

Muntatge d'Amelia Bono somrient amb un abric blau i Manuel Martos somrient en vestit i camisa de ratlles amb les mans juntes
Amelia i Manuel segueixen amb les seves vides després de confirmar-se la ruptura | e-noticies.cat, GTRES

Són molts els que la feliciten per això i ressalten que li queda molt bé i com afavoreix les seves faccions. Dimarts passat, sense anar més lluny, va compartir una publicació on se la veia molt feliç. "Som-hi, dimarts!", escrivia justament després de conèixer-se la seva ruptura.

Sobre ella no s'ha pronunciat a les xarxes, però sembla que era una cosa que tenia més que assumida. De fet, no només tallar-se els cabells ha estat una pista sobre el nou rumb que ha pres la seva vida.

Fa temps que a les seves xarxes no compartia imatges amb Manuel ni es van intercanviar missatges pel Dia de Sant Valentí. Després de confirmar-se la separació, tots dos continuen endavant amb les seves vides i projectes professionals.

La filla de José Bono segueix compartint el seu dia a dia a les xarxes socials i el fill de Raphael, centrat en els seus negocis. Tot i la separació, encara són una família unida gràcies als quatre fills que tenen en comú.