Dues persones posant davant d'un fons porpra amb el logotip d'un canal de televisió i una icona de maletí.
GENT

Alejandra Rubio estrena nova feina a Telecinco després de contagiar-se de coronavirus

Alejandra Rubio estrena nova feina a Telecinco després de contagiar-se de coronavirus i segueix els passos de Carlo

La notícia del nadó d'Alejandra Rubio ve amb una sorpresa sota el braç, mai més ben dit. I és que davant la fi d'Así es la vida i l'anunci del seu embaràs, la filla de Terelu Campos estaria a punt d'estrenar una nova feina.

Segons han explicat a Ni que fuéramos, Alejandra Rubio podria convertir-se ni més ni menys que en col·laboradora de ¡De Viernes!

I ho fa just després d'haver-se contagiat de Covid, cosa que la té molt angoixada a causa del seu estat actual.

Curiosament, ¡De Viernes! va ser també el programa on el seu xicot, Carlo Costanzia, trencava el silenci fa uns mesos. La parella, molt feliç per la seva propera paternitat, també ha de fer front a un fort assetjament mediàtic.

Una bomba davant la qual la mateixa Alejandra Rubio donava explicacions ahir al seu programa. Així, la noia donava a entendre que no havia concedit la seva entrevista per diners ni de bon tros.

Una dona amb ulleres de sol negres i diversos tatuatges als braços, parlant per un telèfon mòbil rosa, porta una samarreta blanca i diversos collarets i polseres acolorides, amb un fons de vegetació i una tanca metàl·lica.

És més, segons ha compartit amb els companys, l'elecció de fer-ho públic mitjançant exclusiva es devia a una necessitat de protegir-se. I és que l'última cosa que vol Alejandra és que altres persones se sentin amb el dret de donar la notícia abans que ella.

Una justificació que no n'ha convençut gaires, ja que Alejandra Rubio continua estant en el punt de mira.

Del que no hi ha dubte, és que feina no li faltarà a la filla de Terelu Campos, que ha rebut moltes ofertes. I una prové de ¡De Viernes!

Captura d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia com a convidats de De Divendres

Alejandra Rubio es podria convertir en col·laboradora de ¡De Viernes!

Segons ha destapat Belén Esteban, sembla que a la parella els havien proposat anar aquest mateix divendres. "Paguen molt bé, però han demanat tants diners que aquest divendres al final no hi van".

"Treballaràs a ¡De Viernes! de col·laboradora perquè ets personatge del moment", ha informat Esteban. "Perquè són molt llestos i et volen veure embarassada", assegura a Ni que fuéramos.

"I després donarà a llum, mostrarà la cara del seu fill... Però no passa res per vendre una exclusiva, però després no et queixis", ha sentenciat Esteban molt contundent.

D'aquesta manera, ha destacat que Alejandra Rubio no és sincera. "Us heu d'atenir a les conseqüències".

A la imatge es mostra dues dones en un programa de televisió, una d'elles està en un estudi amb un fons de reixeta i llums blaves, mentre que l'altra està en una locació exterior, amb un micròfon vermell, i el text a la part inferior diu:

En cas que Belén Esteban tingui raó, no hi ha dubte que seria una altra bomba. A més, implicaria que Alejandra pot estar molt tranquil·la pel que fa al seu futur laboral.

Recordem que l'emissió d'Así és la vida arribarà al final aquest mateix juliol, cosa que deixa en una situació molt delicada tots els col·laboradors. Per tant, sembla que aquest embaràs no ha pogut arribar en un millor moment per a les Campos, ja que podran continuar sortint a la televisió durant els pròxims mesos.

➡️ Gent

Més notícies: