Una dona de cabells arrissats i foscos apareix en primer pla, mentre que al fons es veu una imatge borrosa d'una persona dins d'un cercle vermell.
GENT

Elena Gadel, de 'Com si fos ahir' de TV3, té un marit gairebé tan famós com ella

Elena Gadel, protagonista de 'Com si fos ahir', té un marit gairebé tan famós com ella amb qui té dos fills

Elena Gadel és àmpliament reconeguda pel seu paper com a Noe a la sèrie de televisió catalana Com si fos ahir. Un projecte destacat a les tardes de la televisió pública de Catalunya. Però la carrera d'Elena abasta molt més que el seu treball actoral recent.

Abans de ser coneguda al món de l'actuació, Elena ja havia aconseguit fama el 2002 en participar en Operación Triunfo. On va compartir escenari amb artistes com Manuel Carrasco i Beth Rodergas. Encara que va ser expulsada, la seva carrera es va enlairar ràpidament, arribant a gravar un Disc de Platí i formar un grup abans de passar a l'actuació.

Elena Gadel té un marit gairebé tan famós com ella

Així i tot, segueix vinculada a la música, camp en què també està immers el seu marit, Toni Pagès, bateria del conegut grup Blaumut.

Elena i Toni, pares del Nil i la Maria, comparteixen una història d'amor que va començar a l'escenari del musical Grease, on ella interpretava a Rizzo i ell era músic. "No em feia cas. Ella era una de les actrius, amb el seu camerino", confessava Toni Pagès.

"Sí, és clar, és clar, et mirava per sobre de l'espatlla", responia Gadel. "I jo vinga a tocar, a veure si em seguia el ritme, però no hi havia manera", va dir el bateria. Una història d'amor preciosa que va acabar de la millor manera: formant una família.

Tot i els inicis indiferents, la seva relació va florir fins a formar una bella família. Una anècdota que tots dos van compartir a la televisió, destacant com la música i l'actuació van entrellaçar les seves vides de manera romàntica.

Un home amb auriculars i jaqueta fosca davant d'un fons digital amb números binaris.

Elena Gadel i Eduard Farelo brillen a Com si fos ahir

La sèrie de TV3 continua liderant l'audiència diàriament, aconseguint un impressionant 17,9% en el seu darrer capítol, sense comptar els espectadors en línia. Elena Gadel brilla especialment en aquest context. Encara que no prové d'un rerefons actoral tradicional, destaca per la seva expressivitat i naturalitat, convertint-se en una presència central i captivadora en la sèrie.

Final sisena temporada de Com si fos ayer a TV3

I és que no hi ha dubte que la parella formada per Elena Gadel i Eduard Farelo en la ficció, ha donat grans moments a l'audiència de TV3. Convertint-se en una de les parelles més estimades pels teleespectadors de Com si fos ahir.

➡️ Gent

Més notícies: