Una dona amb ulleres de sol i un home amb barba i samarreta blava, tots dos amb un fons fosc.
GENT

Gerard Piqué rep la millor notícia després de mesos complicats: Clara Chía ja ho sap

Clara Chía i Gerard Piqué han rebut una de les millors notícies després d'unes setmanes molt complicades

Clara Chía, l'actual parella de Gerard Piqué, ha estat al centre de l'atenció mediàtica a causa d'un cas d'assetjament pel paparazzi Jordi Martín. El tribunal de Barcelona ha sentenciat Martín a un any de presó per la seva conducta assetjadora i perillosa cap a la noia.

En el procés judicial que es va fer la setmana anterior, la representació legal de Clara Chía va sol·licitar una condemna de cinc anys de presó i una sanció de 70.000 euros. Finalment, Martín ha estat condemnat a un any de presó i a una sanció de 10.000 euros per danys morals.

Motatge de Piqué i Clara Chía amb Jordi Martín

Clara Chía guanya el judici a Jordi Martín

El tribunal penal número 14 de Barcelona ha dictat una sentència d'un any de presó contra el paparazzi Jordi Martín per assetjar Clara Chía, parella de Gerard Piqué. La resolució judicial ha determinat que Martín va assetjar Chía de forma "persistent i repetitiva".

Emprant tècniques com vigilàncies constants, acostaments físics i l'ús indegut de les xarxes socials, considerant la severitat de les seves accions com a indiscutible. A més a més, s'ha imposat a l'acusat una ordre d'allunyament i la prohibició de comunicar-se amb la denunciant durant un any i mig. També l'ha de compensar amb més de 13.000 euros per danys morals i despeses mèdiques resultants de l'assetjament.

"L'allau d'actes de vigilància, persecució, referències a les xarxes socials i la resta només pot ser qualificat d'actitud intimidatòria", segueix la resolució. L'obsessió del paparazzi ha produït a la parella de Piqué "amenaçament i desassossec".

Gerard Piqué seriós mirant de banda amb un pol blau i Clara Chía seria mirant a l'altra banda amb ulleres de sol i camisa blanca

Jordi Martín haurà de pagar una sanció de 13.000 euros

La decisió del jutge inclou descripcions de com Chía es va sentir assetjada en diverses situacions, i destaca que Martín va arribar a envair espais privats com l'estacionament de Kosmos. També s'esmenta que les persecucions vehiculars a Barcelona a alta velocitat van posar en risc la seguretat.

La intensitat de la persecució va fer la vida quotidiana de Clara Chía insuportable, obligant-la a alterar les rutines diàries i fins i tot a canviar la seva residència. La sentència subratlla que aquests esdeveniments han causat un impacte significatiu tant psicològic com físic.

A més, el jutge ha ordenat que Jordi Martín ha de cobrir els costos del judici i compensar Clara Chía per futures seqüeles psicològiques o físiques que seran avaluades en un informe forense.

➡️ Gent

Més notícies: