Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre molt seriós

Alejandra Rubio visita María Teresa Campos i li fan una foto que ho explica tot

Alejandra Rubio ha acudit immediatament a l'hospital després de conèixer l'ingrés de la seva àvia

Alejandra Rubio està vivint, igual que tota la família materna, un moment realment complicat. La seva àvia, María Teresa Campos, ha estat ingressada a la Fundación Jiménez Díaz de Madrid per un quadre d'insuficiència respiratòria aguda.

Alejandra Rubio, només conèixer la notícia, s'ha desplaçat fins a l'esmentat centre sanitari per estar al costat de la matriarca del clan. A l'entrada precisament se li ha pogut fer una fotografia. Aquesta instantània, tenint en compte l'aspecte i l'actitud de la jove, ha deixat de manifest la realitat de la situació: la malaguenya està molt greu.

La fotografia d'Alejandra Rubio revela que la seva àvia travessa un instant molt complicat

Alejandra Rubio és conscient que María Teresa Campos és molt estimada tant per companys de professió com pel públic. Per aquest motiu, ha entès l'enrenou generat quan el programa Fiesta ha comunicat que la presentadora havia estat ingressada a l'esmentada fundació. Un enrenou que ha fet que la família hagi emès un comunicat explicant la situació per evitar especulacions.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La filla de Terelu, només conèixer el que havia passat, s'ha traslladat fins a la clínica per estar al costat de la seva àvia. I no ho ha fet sola, ho ha fet en companyia de la seva exparella, Carlos Agüera, amb qui va trencar el gener d'aquest any.

Carlos Agüera, exnòvio d'Alejandra Rubio, arribant a l'hospital
Alejandra Rubio ha comptat amb el suport del seu ex | GTRES

Les càmeres dels reporters han pogut captar l'arribada de tots dos i les imatges d'Alejandra no han deixat cap dubte: la matriarca de les Campos està greu. S'ha pogut deduir perquè la col·laboradora ha entrat capbaixa i amb l'aspecte realment seriós. És més, ni tan sols s'ha volgut aturar amb la premsa per parlar.

Alejandra Rubio amb cara seriosa arribant a l'hospital
Alejandra Rubio ha aparegut molt trist a l'hospital on està ingressada María Teresa Campos | GTRES

La seva tristesa i el fet que el seu ex l'hagi acompanyada han deixat molt clar que la situació és realment difícil. Sí, que es tem per la vida de María Teresa, que fa temps que arrossega problemes de salut a causa de la seva edat.

Alejandra Rubio no és l'única que ha visitat María Teresa Campos

Alejandra Rubio ha estat a la Fundación Jiménez Díaz amb la seva exparella, la seva mare, la seva tieta Carmen Borrego i la seva filla, Rosa. Tots han fet pinya davant l'adversitat i com una manera de donar suport a la matriarca en aquest instant complicat.

No obstant això, són moltes altres les persones que estan ara al costat de la ingressada. Per exemple, ràpidament hi han anat Rocío Carrasco i el seu marit, Fidel Albiac, que estan molt units al clan.

Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Terelu Campos, als voltants de l'hospital on està ingressada María Teresa Campos el dia 3 de setembre de 2023
Alejandra Rubio s'ha trobat a l'hospital amb Rocío i Fidel | GTRES

De la mateixa manera, tampoc ha faltat el pare d'Alejandra, Alejandro Rubio, que manté una relació estupenda amb la família Campos. És cert que fa molts anys que està separat de Terelu, però continuen units. Tant és així que ell va donar suport a la seva exdona quan va enfrontar el seu càncer i ella va estar al seu costat quan van morir els seus pares.

Alejandro Rubio, exmarit de Terelu Campos, al cotxe de camí a l'hospital i un reporter esperant
El pare d'Alejandra Rubio també s'ha personat al centre sanitari | GTRES

La jove col·laboradora de Así és la vida també ha topat a l'hospital amb Belén Ro. Aquesta, encara que fa temps que no té relació amb les filles de María Teresa, ha volgut visitar la presentadora en aquest moment dur. I també se l'ha vista realment afectada, per això li ha costat parlar amb la premsa en arribar.

Exactament ha dit: “M'he quedat en xoc amb tota la situació, estic molt afectada. Teresa per a mi és com la meva segona mare, la considero part de la meva família”.

En aquestes pròximes hores s'espera així mateix que Alejandra i el seu clan rebin més suport. I és que, segons sembla, membres de la seva família de Màlaga ja s'estan desplaçant a Madrid per estar al seu costat.