Primer pla de Carmen Borrego amb el rostre molt seriós del dia 3 de setembre de 2023

Carmen Borrego es reuneix per fi amb el seu fill José María Almoguera a l'hospital

Carmen Borrego l'està tenint al seu costat en aquest moment tan complicat

Carmen Borrego es troba travessant un moment realment difícil i dur. I és que sa mare, María Teresa Campos, ha hagut de ser ingressada a l'hospital per una insuficiència respiratòria aguda.

Carmen Borrego no s'ha separat del costat de la seva mare, així com tampoc no ho ha fet Terelu. En aquest complicat trànsit estan tenint les visites i el suport de familiars i amics. Entre tots aquests s'ha personat algú molt especial per a l'excol·laboradora de Sálvame.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Borrego s'ha pogut retrobar amb el seu fill, José María Almoguera, que també ha volgut visitar la matriarca del clan. D'aquesta manera, tots dos estan units ara davant de l'adversitat i han deixat de banda els conflictes que han tingut.

Carmen Borrego es retroba amb José María a l'hospital

Carmen Borrego es troba a la Fundación Jiménez Díaz de Madrid acompanyant María Teresa en el seu ingrés. Un ingrés que ha generat un gran enrenou, perquè la presentadora és molt estimada al nostre país.

La situació és greu, per la qual cosa els membres de la família Campos s'han personat a l'hospital per 'fer pinya' i donar-se suport. Així, s'hi han traslladat Rosa i Alejandra, les dues netes de la ingressada.

Borrego ha vist que el seu fill José María, amb qui té una relació complicada des de fa temps, també s'ha personat a l'hospital. Ell no ha dubtat a acudir-hi en conèixer la greu situació de María Teresa. És clar, perquè amb aquesta té un vincle molt especial, és el seu 'ullet dret'.

Imatge de María Teresa Campos subjectada del braç del seu net José María Almoguera mentre passegen pel carrer
Carmen Borrego és conscient de la relació especial que hi ha entre el seu fill i la seva mare | GTRES

D'aquesta manera, Borrego s'ha retrobat amb el seu fill i han deixat de banda les diferències, en què ha tingut molt a veure la dona d'ell, Paola Olmedo. Unes declaracions d'aquesta criticant sense pietat tota la família Campos van ser el detonant d'un distanciament que dura mesos. I és que ell no va dubtar a posicionar-se al costat de la seva parella.

Malgrat tot, en aquest moment el més important és estar junts, donant-se suport i donant-li tot l'amor del món a la matriarca del clan. Unió que podria contribuir a acostar encara més mare i fill, que ja van començar a fer passos cap a la reconciliació quan va néixer el primer bebè d'ell.

Muntatge de primer pla de Carmen Borrego i Paola Olmedo, la seva nora
Carmen Borrego es va distanciar del seu fill per la dona d'ell, Paola Olmedo | España Diario

En concret, la premsa que està apostada a les portes del centre mèdic ha captat la sortida d'Almoguera. Aquest, després de conèixer de primera mà l'estat de Teresa i d'estar amb la seva família, se n'ha anat del lloc en un cotxe en companyia de la seva tieta Terelu. Al costat d'altres persones properes, se n'han anat amb aspecte seriós, deixant de manifest que estan molt preocupats.

Terelu Campos i el seu nebot, José María Almoguera, abandonant l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz el dia 3 de setembre del 2023
El fill de Carmen Borrego se n'ha anat de l'hospital en companyia de la seva tieta | Europa Press

Tan gran és la inquietud de Carmen i de l'entorn de les Campos que a l'esmentada fundació també s'han presentat més éssers estimats. En efecte, s'ha vist Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Belén Ro. És més, fins i tot a Fiesta s'ha revelat que membres de la família que viuen a Màlaga ja estan viatjant cap a Madrid.

Carmen Borrego parla amb la premsa sobre la situació de la seva mare

Carmen Borrego també ha estat captada en un moment concret a les portes de la clínica, on ha sortit a fumar. Estava acompanyada de la seva filla i la premsa s'ha acostat per preguntar-li com estava María Teresa.

Ella, visiblement afligida, ha respost: “Només puc remetre'm al comunicat, no sabem res més”.

“Aquestes hores el més important és esperar. A la meva mare no la tenen sedada, la tenen tranquil·la. I, de veritat, no diré res més, si us plau, enteneu-nos”.