Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco

Carmen Borrego emet un comunicat sobre María Teresa Campos: el motiu del seu ingrés

María Teresa Campos roman en estat greu

Terelu Campos i Carmen Borrego per fi han emès un comunicat respecte a l'estat de la seva mare, María Teresa Campos, que roman ingressada i en estat greu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Així, les germanes han confirmat per fi el veritable motiu de l'ingrés de la matriarca del clan Campos, que es deu a una insuficiència respiratòria aguda. Des de la Fundació Jiménez Díaz asseguren que el “pronòstic actual és reservat, dins de la gravetat”.

La notícia saltava aquest mateix matí, des de Telecinco, i la veritat és que des de llavors la informació ens ha anat arribant amb comptagotes.

Informe de l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz en què comunica que María Teresa Campos ha estat ingressada el dia 3 de setembre de 2023
La família de Maria Teresa Campos emet un comunicat | Telecinco

Les filles de María Teresa Campos emeten un comunicat

L'únic que sabíem fins ara és que tota la família estava molt preocupada i s'havien presentat a l'hospital per acompanyar la veterana presentadora.

Des de Rocío Carrasco i Fidel Albiac, passant per Alejandro Rubio, exmarit de Terelu Campos, o Gustavo, el xofer de Campos.

Tots s'han bolcat amb la matriarca del clan, deixant enrere fins i tot els conflictes que poguessin tenir. De fet, Terelu no dubtava a trucar a qui fos la seva amiga, Belén Rodríguez, i amb qui no es parla des de fa un any, per informar-lo de l'última hora sobre la seva mare.

Així, María Teresa Campos torna a demostrar una vegada més la gran empremta que ha deixat en aquells que l'envolten, capaç d'unir-los fins i tot en els pitjors moments i demostrar així l'afecte tan especial que el tenen.