Primer pla d'Alejandro Rubio, exmarit de Teresa Campos, seriós

Alejandro Rubio, exmarit de Terelu Campos, reapareix després de la darrera de la família

Alejandro Rubio ha donat suport a Terelu Campos a l'hospital

Terelu Campos està passant un moment realment complicat perquè la seva mare ha ingressat a l'hospital Fundación Jiménez Díaz. Terelu ha rebut el suport dels seus éssers estimats, Rocío Carrasco i Fidel Albiac s'han desplaçat fins al centre mèdic. Però el més important és que Campos també ha comptat amb el suport d'Alejandro Rubio, el seu exmarit i pare de la seva única filla.

Alejandro Rubio i Terelu Campos van començar a tenir problemes sentimentals l'any 2002. Tot i això, la separació oficial es va confirmar el 2003 i Alejandro sempre ha tingut molt bona relació amb la família. Carmen Borrego continua referint-se a ell com a "el meu cunyat" i són grans amics.

Alejandro Rubio, exmarit de Terelu Campos, al cotxe de camí a l'hospital i un reporter esperant
Alejandro Rubio ha reaparegut a l'hospital | GTRES

Terelu ha parlat amb els periodistes que eren a les portes de l'hospital. Els ha explicat que encara no podia donar gaires declaracions perquè la seva mare s'està sotmetent a unes proves mèdiques. L'última hora no és bona i des de Telecinco asseguren que María Teresa Campos "està en un estat molt greu".

Alejandro no ha estat l'únic que s'ha desplaçat per visitar Maria Teresa Campos. La comunicadora també ha rebut el suport de Gustavo Guillermo, el seu xofer. Gustavo és un membre més per a les Campos, tot i que fa uns mesos hi van tenir problemes perquè Kiko Hernández el va acusar de traïdor.

La reparació d'Alejandro Rubio després de l'última hora de les Camps

Alexandre sempre ha adoptat una postura molt discreta. És un empresari important de Madrid i mai no ha volgut guanyar diners amb la crònica social. Per això sempre s'ha mantingut allunyat de la polèmica, però els últims esdeveniments l'han animat a fer un pas endavant.

Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Terelu Campos, a l'entrada de l'Hospital Universitario Fundación on està ingressada María Teresa Campos
Terelu Campos ha rebut el suport dels seus amics | GTRES

Rubio s'ha presentat a l'hospital per visitar Maria Teresa Campos i per fer companyia Terelu Campos. Aquesta última s'ha mostrat molt afectada, però ha atès amablement els reporters.

Alejandro és pare d'Alejandra Rubio, col·laboradora de Telecinco, així que està acostumat a les càmeres. El problema és que no se sent còmode estant al focus de la notícia, per això no apareix amb la seguretat. L'última hora de Maria Teresa l'ha animat a fer un pas endavant.