Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Sálvame'

La foto de Jorge Javier Vázquez i Marta Riesco que va enfadar Antonio David Flores

A la llum, la polèmica imatge que va posar en un compromís Marta Riesco

Recentment, les xarxes socials es van incendiar a causa d'una foto que es va filtrar i en què apareixien Jorge Javier Vázquez i Marta Riesco junts.

Aquesta imatge es remunta a l'any passat, quan l'ex reportera encara seguia sent una cara imprescindible a Telecinco. El presentador i la periodista van protagonitzar un posat inesperat que va provocar el brutal enuig d'un altre personatge dins aquesta història: Antonio David Flores.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jorge Javier Vázquez i Marta Riesco van posar per a una foto i Antonio David Flores es va enfadar

Per tots els conflictes que tenia amb Jorge Javier Vázquez, Antonio David Flores no va veure amb bons ulls la fotografia que es va fer ell amb la seva parella.

I molt menys li va asseure bé que en aquesta instantània tots dos apareguessin feliços i còmplices. Unes actituds que feien la impressió que eren amics des de feia temps, quan la realitat era molt diferent. Tots dos no tenien cap mena de relació, i encara menys d'amistat, però, per aquell moment, es “suportaven”.

La veritat és que, a partir d'aquesta fotografia, segons diversos mitjans que ho van afirmar aleshores, Antonio David Flores es va enfadar per un motiu de pes.

I és que, Marta Riesco encara tenia una relació sentimental amb l'andalús quan es va fer aquella fotografia amb Jorge Javier Vázquez.

Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat
A l'andalús no li va fer gràcia el posat de la seva nòvia amb Jorge Javier Vázquez | GTRES

Antonio David Flores es va molestar per l'enllaç de Marta Riesco amb Jorge Javier Vázquez

Per aquella època, no hi havia dia en què Jorge Javier Vázquez no critiqués l'exguàrdia civil i la seva filla gran, Rocío Flores per, presumptament, haver maltractat Rociíto. Així i tot, malgrat això, l'ex reportera va decidir posar al costat del presentador.

Com era d'esperar, la imatge no va ser ben vista per Flores, que no podia creure com la seva parella aleshores posava amb algú que havia estat tan dur amb ell i la seva família.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier Vázquez sempre va ser molt crític amb el clan Flores | Mediaset

De fet, arran d'aquest succés diverses fonts van assegurar que Antonio David Flores i la periodista van tenir una discussió.

I, a partir d'aquell moment, l'ex reportera no va tornar a ser la mateixa amb Jorge Javier Vázquez. La neutra relació que mantenien va passar a ser tot al contrari.

Després d'aquesta imatge, tots dos van passar a criticar-se per diferents platós de televisió i per xarxes socials. La mala relació entre ells dos va arribar fins al punt que la periodista va amenaçar Jorge Javier Vázquez de demanar-ho per “assetjament”.

“A mi no em toquis els nassos, a mi termes com assetjament no, potser a l'oncle aquell amb què et fiques al llit. Però a mi deixa'm en pau i no em fiquis en aquestes merdes”, va respondre el presentador a Riesco davant aquesta acusació.