Primer pla de Javier Tudela, amb rostre molt seriós, estirat en un sofà

Javier Tudela confirma les sospites sobre el passat de Diego Matamoros

Javier Tudela ha revelat una dada sobre Diego Matamoros que molts ja intuïen

Javier Tudela està de plena actualitat perquè el concurs on estava participant ha arribat al final i ja se sap qui ha guanyat. Ell no ha estat l'elegit, però assegura que ha gaudit al màxim de l'experiència i per sort s'emporta grans amics. Davant dels seus companys ha fet una confessió sobre Diego Matamoros que molts ja intuïen, però ell ho ha confirmat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Javier Tudela mantenia una relació molt estreta amb Diego, tot i que en aquests moments no tenen cap mena de contacte. El fill de Kiko Matamoros sempre ha acusat Makoke de ser una influència negativa i ha llançat atacs molt contundents. Tot això ha fet que Tudela se n'allunyi per sempre, però ha confirmat una cosa important.

Makoke i Javier Tudela
Javier Tudela sempre defensarà Makoke | Mediaset

Javier insisteix que en el passat de Diego Matamoros no hi ha res delicat, de fet, en guarda un bon record. Segons el que ha explicat a ¡Vaya Vacaciones!, Diego mai l'ha criticat davant de ningú ni ha difós cap informació falsa. Ho ha explicat tot a Jorge Pérez i a Tony Spina, ja que vol confirmar que el seu problema familiar és recent.

Javier ha reconegut una cosa que molts mitjans ja van apuntar al seu moment: per a ell Diego era un germà més. Recordem que Tudela només té una germana carnal, l'altra filla de Makoke, per això la figura de Matamoros era tan rellevant.

Tot això forma part del passat de Diego, ara l''influencer' està molt lluny d'ell.

El passat de Diego Matamoros: familiar i proper amb Javier Tudela

Javier insisteix que sempre va tenir el suport de Diego. De fet, van arribar a viure junts durant una temporada. El problema és que, quan el jove Matamoros es va fer famós, va començar a jutjar Makoke i a llançar atacs que van complicar aquesta relació.

Primer pla de Diego Matamoros a la boda del seu pare, Kiko Matamoros
Diego Matamoros ja no té relació amb Javier Tudela | GTRES

“Jo vaig tenir una relació molt bona amb ell en el moment en què érem germans. Fora d'aquí soc molt d'estar a casa, amb les meves tres persones. Jo sé el que tinc i no necessito més”, insisteix deixant clar que ja no se'n recorda de Diego.

Tudela serà pare i ja té un fill, així que assegura que per a ell el més important és que la família estigui bé. No entrarà en conflictes amb Matamoros, tot i que ha fet coses que li han fet mal. Diego culpa Makoke de tots els seus mals i Javi insisteix que la seva mare no té res a veure amb certes causes.