Muntatge de Claire Liebaert seria amb un mocador al coll, Ainhoa Armentia seria mirant a baix i amb una bufanda i un emoji amb una cremallera a la boca

GENT

Ainhoa Armentia té un bon motiu per no parlar amb la mare d'Iñaki Urdangarin

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin s'enfronten a un nou obstacle en la seva relació

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin han hagut de fer front a innombrables obstacles en la seva relació. Primer, al divorci dur amb la infanta, seguit per la negativa dels fills de l'exduc de Palma a conèixer-la. Ara, és la mare d'Iñaki qui s'interposa que entre ella i la seva xicota hi hagi una relació cordial.

El motiu que Ainhoa no es parli amb Claire Liebaert rau en l'opinió que Armentia té sobre la sogra. La basca creu que és classista i una traïdora en saber que manté una relació excel·lent amb la infanta Cristina.

Ainhoa Armentia creu que la mare d'Iñaki Urdangarin és classista i traïdora

Ainhoa Armentia ha suportat d'allò més perquè la seva relació amb Iñaki Urdangarin no vagi malament. Va ser assenyalada com la culpable del divorci i d'haver acabat amb les dues famílies: la seva i la de l'exjugador d'handbol.

Tanmateix, ha vençut tots els rumors i s'ha mantingut ferma pel que fa al seu amor per Urdangarin. Però li queda un assumpte pendent que no és capaç de solucionar i que guarda relació amb la sogra. Ainhoa creu que Claire Liebaert és una classista i una traïdora i, per això, no es parla amb la mare d'Urdangarin.

Ainhoa Armentia amb rostre somrient caminant per Vitòria el dia 15 de març de 2023

Claire ho va passar francament malament amb el divorci del seu fill i va assenyalar Armentia com la culpable de tots els seus mals. Per a ella, la infanta era la parella perfecta per a Iñaki i no va perdonar mai que la canviés per la basca.

Actualment, la relació és inexistent, encara que ha acabat acceptant-la només perquè el seu fill així li ho ha demanat. Ara bé, no es parlen i Armentia té els seus motius. Segons El Nacional, l'entorn d'Ainhoa afirma que no té una bona opinió sobre la sogra.

Muntatge amb el rostre d'Ainhoa Armentia i Claire Liebaert amb el rostre seriós

Opina que només s'envolta de gent de la mateixa posició social i la considera una traïdora per continuar mantenint una amistat amb la infanta. Claire sent predilecció per Cristina, a qui sempre ha considerat com una filla i a qui ha donat suport en tot.

De fet, quan es va separar d'Iñaki, la infanta li va dir que es continuarien veient i així ha estat. Les últimes imatges juntes evidencien aquesta bona relació i confirmen a Armentia la traïció de la seva sogra.

Ainhoa Armentia se sent traïda

Iñaki es troba entre l'espasa i la paret. D'una banda, vol tenir una vida en comú amb Ainhoa; de l'altra, però, la seva mare representa la seva debilitat més gran. Claire ha estat molt pacient amb el seu fill i el va acollir en els seus pitjors moments. Per això, ha decidit posposar la seva vida en comú amb la basca per cuidar-la.

Urdangarin sent que està en deute amb ella i no li pot exigir que trenqui definitivament els seus llaços amb la seva exdona. Mentre que amb Ainhoa no té relació, és testimoni de com la seva mare continua deixant-se veure amb la infanta. Això contribueix al fet que Armentia se senti encara més apartada de la família del seu noi.

Claire Liebaert amb la jaqueta del braç donant la mà a la infanta Cristina amb les ulleres de sol a la mà

Prova d'aquesta relació excel·lent entre elles són les imatges del cap de setmana passat quan juntes van anar a veure Pablo Urdangarin. El jove disputava un dels partits d'handbol més importants i Liebaert no se'l va voler perdre.

En lloc d'anar amb Iñaki, Claire va anar de la mà de la infanta, amb qui va compartir una vetllada agradable. Juntes van animar Pablo i Liebaert es va deixar veure d'allò més feliç amb la seva exnora.

Això per a Armentia va ser tota una traïció que confirma les sospites sobre la mare d'Urdangarin. S'estima més que la vegin de la mà de la filla de l'emèrit abans que del braç d'una advocada humil.

➡️ Gent

Més notícies: