Muntatge amb les cares d'Ainhoa Armentia amb la sogra, Claire Liebaert
GENT

Claire Liebaert, l'àvia de Pablo Urdangarin, té un pla amb Ainhoa Armentia

La mare d'Iñaki Urdangarin no té més remei de deixar que Ainhoa Armentia s'hi acosti

Claire Liebaert és conscient que falta poc perquè el futur del seu fill Iñaki s'aclareixi quant al matrimoni. L'exduc de Palma fa gairebé dos anys que està al costat d'advocada Ainhoa Armentia, una relació que, després de conèixer-se, va provocar una gegantina repercussió mediàtica. La mare de l'exjugador d'handbol, vídua de Juan María Urdangarin, s'enfronta ara unes dates complicades, un Nadal en què podria tenir plans amb la Novia del seu fill.

Tot apunta que en aquestes dates tan assenyalades el sisè fill de Claire Liebaert, Iñaki, passarà el sopar de la nit de Nadal amb la seva mare. Amb ells podrien estar també altres membres de la nombrosa família Urdangarin Liebaert. A més, aquest podria ser el primer any en què també s'uneixi al sopar del 24 de desembre Ainhoa Armentia, la parella de l'exduc de Palma.

Claire Liebaert no pot evitar el que passarà properament amb Ainhoa Armentia

Claire Liebaert no s'imaginava que després de perdre el seu marit l'any 2012 la vida li posaria davant un altre obstacle. Va ser el 18 de juny del 2018 quan el seu fill Iñaki Urdangarin ingressava a la presó de Brieva, Àvila. El basc s'enfrontava a una condemna de 5 anys i 10 mesos de presó imposada pel Tribunal Suprem pel Cas Nóos.

Una situació incòmoda no només per a ell sinó també per a la resta de la família, en què sens dubte la seva mare va ser una de les persones que pitjor ho va passar. Abans d'obtenir la llibertat condicional, Iñaki va ser fotografiat en una platja de Bidart el gener del 2022 amb una dona que no era la infanta Cristina. Una imatge absolutament inesperada que va ocupar titulars i hores de tertúlies televisives.

Muntatge amb el rostre de Pablo Urdangarin amb una imatge de Claire Françoise

Gairebé dos anys després, l'encara marit de Cristina de Borbó sembla que finalment signarà els papers del divorci amb què posarà fi al seu matrimoni. Durant tot aquest temps, si hi ha hagut una persona que no s'ha mogut del costat d'Urdangarin, ha estat la seva mare, Claire. D'origen belga, la mare d'Iñaki no es va prendre gens bé la relació del fill amb l'advocada vitoriana.

L' àvia paterna de Pablo Urdangarin , malgrat estar del costat del seu fill, no ha volgut desvincular-se de la mare dels seus néts. De fet, poc després de conèixer-se la relació entre Iñaki i Ainhoa Armentia, Claire va parlar amb la infanta i totes dues van deixar clar que el seu vincle seguiria com sempre. La relació entre ella i Cristina de Borbó és excel·lent, de fet aquest mateix estiu van compartir uns dies de vacances a Bidart.

Així, la mare d' Iñaki es queda al bell mig de les dues dones del seu fill, la infanta Cristina i Ainhoa Armentia. Ara les coses han canviat i malament que li pesi Liebaert podria passar les festes familiars amb la Novia del seu fill . Queden enrere les celebracions familiars en què la infanta, els seus fills i Iñaki es reunien amb la resta de germans Urdangarin a Vitòria.

L'àvia de Pablo Urdangarin es troba al bell mig d'una situació familiar delicada

Mentrestant, Ainhoa Armentia està esperant que Iñaki obtingui el divorci que donaria via lliure que ella i la seva parella formalitzin, si ho desitgen, la seva relació. És possible que abans que finalitzi l'any la germana del rei Felip i l'exjugador d'handbol emetin un comunicat anunciant-ne el divorci.

Muntatge amb les cares de Cristina de Borbó, Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia

De moment no queda clar si en els plans de la parella està passar per l'altar. De moment, el que sí que ha transcendit, és que Iñaki coneix i fa plans amb els fills d'Ainhoa, però no a la inversa. Els fills de la infanta Cristina no tenen cap relació amb Ainhoa Armentia, almenys públicament.

➡️ Gent

Més notícies: