Muntatge de fotos de primer pla de Claire Liebaert amb rostre seriós, i Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia amb rostre somrient
GENT

Iñaki Urdangarin fa un pas enrere amb Ainhoa Armentia pel bé de Claire Liebaert

Iñaki Urdangarin ha pres una decisió amb Ainhoa Armentia pensant només en el benestar de Claire Liebaert

La relació entre Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia ha patit un revés inesperat que té a veure amb Claire Liebaert. Justament quan la parella és lliure per començar una vida en comú, la mare d'Urdangarin s'ha interposat pel seu camí.

Així les coses, Iñaki ha fet un pas enrere amb Armentia i ha decidit deixar de viure amb ella i mudar-se a casa de Claire. El motiu no és cap altre que la delicada situació en què es troba la seva progenitora, a qui l'exduc de Palma ha decidit cuidar.

Iñaki Urdangarin i el pas enrere amb Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia ho tenien tot llest per anar-se'n a viure junts al pis que havien llogat a Vitòria. Després de formalitzar-se el divorci amb la infanta Cristina, la parella ja tenia via lliure per iniciar una vida junts.

Tanmateix, la delicada situació en què es troba Claire Liebaert ha fet que Urdangarin faci un pas enrere. Pel bé de la mare, l'exjugador d'handbol ha deixat de compartir casa amb l'advocada per mudar-se amb la progenitora.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer

Amb 88 anys, Claire es troba bé de salut, però comença a necessitar ajuda, i Iñaki ha decidit tornar a casa seva. Això irremeiablement suposa un revés per a la parella justament ara que podien conviure sense problemes.

L'exduc de Palma sempre ha estat molt unit a la seva mare, que el va acollir després d'obtenir la llibertat condicional. Al seu domicili ha estat vivint fins que es va formalitzar el divorci amb Cristina, i Urdangarin sent que té un deute amb ella. No desitja deixar-la sola i desprotegida i, per això, prenia la difícil decisió de tornar al costat de Liebaert, segons El Nacional.

Claire Françoise Liebaert Courtain agafada de la mà del seu fill, Iñaki Urdangarin, a un aeroport

Els últims anys, Claire ha tingut nombrosos disgustos, el protagonista dels quals ha estat l'exjugador. A la seva implicació i empresonament pel cas Nóos, se li va unir el seu divorci inesperat de la infanta Cristina i la incursió d'Ainhoa Armentia. Tot això va remoure Liebaert, que l'únic que va fer va ser donar suport al seu fill en tot moment.

Iñaki Urdangarin es distancia d'Ainhoa Armentia

Encara que la relació entre Ainhoa i Claire travessa un bon moment, no sempre va ser així. La mare d'Urdangarin es va quedar molt afectada per la separació del fill i va culpar directament l'advocada de tots els problemes.

Tanmateix, ara tenen una bona relació gràcies al fet que Claire ha aconseguit acceptar els desitjos d'Iñaki d'estar al costat d'Armentia. Malgrat la bona sintonia que ara es respira, la decisió d'Urdangarin de mudar-se amb Liebaert no haurà agradat a la basca.

Ainhoa Armentia arribant al seu lloc de treball, a 02 de març de 2023, a Vitòria, amb rostre seriós

Ha patit i esperat molt per tenir una vida en comú amb ell i, justament quan ho havien aconseguit, tot s'ha esvaït. Un altre cop la distància s'ha imposat entre ells i s'enfronten a una nova prova de foc.

Per no parlar que els dos fills d'Armentia també viuen amb la parella i, de vegades, compliquen les seves estones d'intimitat. Els joves han acceptat Urdangarin, però es troben en plena adolescència i no sempre resulta fàcil bregar amb ells.

Com tampoc no ho és convèncer els quatre fills de l'exduc de Palma que acceptin la nova xicota del seu pare. Aquests encara no coneixen Ainhoa ni tenen intenció de fer el pas per afavorir la parella. Un brou de cultiu que posa en risc la relació i al qual ara s'afegeix Claire, emportant-se Iñaki de tornada amb ella.

➡️ Gent

Més notícies: