Muntatge de fotos d'Ana Rosa Quintana mirant a càmera amb el rostre d'Álvaro Prieto
GENT

La sentida frase d'Ana Rosa Quintana a 'TardeAR' després de la pèrdua d'Álvaro Prieto

Ana Rosa Quintana, emocionada, ha donat unes emotives declaracions

Alberto Catalán, reporter del programa Mañaneros , ha trobat el cos sense vida d'Álvaro Prieto durant una connexió en directe. El jove futbolista portava desaparegut des del 12 d'octubre passat i ningú no el localitzava, però avui s'ha confirmat la trista notícia. Ana Rosa Quintana ha reaccionat a TardeAR i ha pronunciat una frase que ha emocionat l'audiència.

Ana Rosa Quintana i els seus col·laboradors han donat més informació sobre aquest succés, però tothom s'ha fixat en les paraules. "Miro aquestes imatges i estic veient el meu fill, el meu fill de 18 anys, que juga a futbol i que porta aquest tall de cabells. El meu fill és ple de vida, ¿què ha pogut passar a Álvaro?", ha preguntat molt emocionada.

Muntatge de Jaime Cantizano presentant 'Mañaneros' seriós i una imatge d'Álvaro Prieto somrient
'Mañaneros' ha anunciat la trista notícia d'Álvaro Prieto | RTVE, Redes sociales, e-noticies.cat

La commoció d'Ana Rosa ha cridat l'atenció dels seus espectadors. La presentadora ha parlat del tema i, tan sincera com sempre, ha revelat què li ha fet sentir aquesta notícia. La frase esmentada en línies anteriors ha estat recollida pels millors mitjans, ja que Quintana no sol parlar del seu fill a la televisió.

La líder de TardeAR ha fet una excepció per posar-se a la pell de la família d'Álvaro. Portaven buscant-lo sense parar des del dia de la seva desaparició i les autoritats no deixaven de rebre informacions contràries. L'última vegada que el van veure va ser a l'estació de Santa Justa de Sevilla, just on Alberto Catalán ha trobat el seu cos.

Ana Rosa Quintana recorda la família d'Álvaro Prieto

Mirant a càmera, Ana Rosa ha obert el seu cor i ha explicat per què estava tan afectada. "Jo no deixo de pensar des d'aquest matí en aquesta mare i en aquest pare". Els fills de Quintana compliran 19 anys el proper mes de novembre, així que actualment tenen la mateixa edat que tenia Álvaro.

La periodista, en un to prudent, ha opinat sobre el succés abans de conèixer l'autòpsia i ha plantejat diverses hipòtesis. "Hi ha dues possibilitats: una és que hagi estat un accident, no sabem com, ho sabrem gràcies a l'autòpsia. Una altra és que hagi estat una mort intencionada".

Muntatge de fotos d'Álvaro Prieto somrient i de fons, operaris de la policia nacional i la UME realitzant l'aixecament del cadàver
Álvaro Prieto ha estat trobat a l'estació de Santa Justa | Redes sociales, Europa Press, e-noticies.cat

Quintana també ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a l'entorn, assegurant que passi el que passi la veritat acabarà sortint a la llum. Tenint en compte les dades aportades fins ara, no descarta que hi hagi alguna cosa darrere de tot això. "Això malauradament tindria una explicació, encara que el gran drama és que alguna cosa ha passat i ha perdut la vida".

Just després d'aquestes paraules, Ana Rosa ha anunciat que l'autòpsia ha revelat la causa de la mort: Álvaro va morir després de ser electrocutat. La dada que ho demostra és que les mans tenien fortes cremades i els investigadors sostenen que va ser una cosa accidental.