Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero confessa si té algun problema amb la seva mare, Elena Rodríguez

Adara Molinero ha parlat amb absoluta sinceritat

Adara Molinero està centrada en la cura del seu fill, en la relació amb Bosco i, fins i tot, en superar la problemàtica de salut que té. Tanmateix, això no ha impedit que hagi concedit una entrevista en què parla sense embuts de la seva vida personal. I això ha generat un gran enrenou, en concret per les paraules que ha dit i afecten Elena Rodríguez, la seva mare.

Adara ha vist que les seves paraules han causat un enorme pesar en la sevafamiliar i així ha sorgit la polèmica. Per això, s'ha vist en la necessitat de confessar si entre les dues hi ha distanciament després del que ha passat.

Adara Molinero concedeix una entrevista que causa dolor a Elena Rodríguez

Adara Molinero ha presentat al públic la casa que s'ha comprat recentment i ho ha fet a través de la revista Lecturas. En aquesta, a més, ha donat una extensa entrevista on parla, sobretot, del seu festeig. Tot i que també fa referència al seu nen i, a partir d'aquest, ha posat sobre la taula els problemes que va viure durant la seva infància.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ha tornat a reiterar, com ja ha fet diverses vegades a la televisió, que l'exparella de la seva mare els ho va fer passar molt malament. Pel que sembla, per això va necessitar teràpia. I, sobre això, ha afirmat que, “si als nens se'ls crea un trauma, ja se'ls queda de per vida”.

Això sí, Adara no ha dubtat a deixar de manifest que Elena també va patir molt pel que va passar. Tant és així que “ho hem hagut de treballar totes dues”. Una dona a qui li ha dedicat unes paraules realment tendres: “Ella és el més important de la meva vida juntament amb el meu fill”.

“És la meva millor amiga”.

Primer plànol d'Elena Rodríguez amb rostre seriós en el plató de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero ha tornat a treure un tema molt dolorós per a Elena Rodríguez | Mediaset

Molinero no s'esperava en absolut que tornar a parlar de la seva dura infància causés enrenou, però ho ha generat i molt. A les xarxes l'estan criticant per treure el tema novament a col·lació i la seva mare ha esclatat en veure l'entrevista. Fins a tal punt s'ha sentit dolguda per les paraules de la seva filla que ha publicat: “Avui és un dia molt trist per a mi”.

“No puc més, ho sento, però necessito temps”. A més a més, ha respost a la publicació d'un internauta que ha pujat la foto de l'exclusiva d'Adara. Exactament ha contestat: “Estic molt cansada d'això, em vaig deixar la pell i ja no puc més”.

Adara Molinero aclareix si passa alguna cosa amb Elena Rodríguez

Adara Molinero ha topat amb molts atacs per les seves declaracions, concretament pel que fa a Elena. És tan gran l'allau de missatges en contra seva que no s'ha volgut quedar callada. Per aquest motiu, a les xarxes socials el primer que ha fet és demanar alguna cosa: “Crec que el millor és llegir l'entrevista, no quedar-se només amb el titular de portada”.

Encara més, després ha publicat un altre tuit on ha aclarit que les seves paraules no han suposat cap ruptura en la relació que té amb Rodríguez. En concret, ha afirmat: “No m'he defensat de res ni passa res entre la meva mare i jo. Tot està bé”.

Adara Molinero i la seva mare, Elena Rodríguez, al saló de la seva casa emocionades
Adara Molinero ha confessat que tot està bé entre les dues | @adara_molinero, Instagram

Amb aquest missatge ha intentat tancar la polèmica i calmar els fans que estaven preocupats perquè estigués enfadada amb Elena. Tot i això, els dubtes sobre si el que s'ha dit ha afectat la seva relació amb aquella han tornat a augmentar-se en les últimes hores. El motiu és que el tuit on deia que estava tot bé ja no és a la xarxa.

Caldrà esperar perquè una de les dues torni a manifestar-se públicament i aclareixi la situació de manera definitiva.