Muntatge de Kiko Rivera amb Álvaro Prieto
GENT

Kiko Rivera ataca el programa de Jaime Cantizano en veure el cas d'Álvaro Prieto

Kiko Rivera ha mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials

Kiko Rivera, com tothom, ha seguit amb inquietud el cas de la desaparició del jove Álvaro Prieto, de 18 anys. I s'ha sentit afligit quan aquest ha estat trobat sense vida, encara que també està indignat per la manera com ha estat trobat. Ha estat un reporter de l'espai de Jaime Cantizano qui l'ha trobat i no ha dubtat a mostrar-ne el cadàver.

Kiko Rivera s'ha posat al lloc de la família i ha considerat que aquestes imatges eren absolutament innecessàries. Per aquesta raó, no ha dubtat a fer servir les seves xarxes socials per atacar de manera contundent el format esmentat dels matins de TVE.

Kiko Rivera, perplex davant d'això que ha passat en directe a La 1

Kiko Rivera, igual que la resta del país, coneixia el darrer 12 d'octubre que Álvaro Prieto havia desaparegut sense deixar rastre. L'última cosa que se sabia era que havia intentat agafar un tren de Sevilla cap a Còrdova, però no havia pogut agafar-lo. El motiu és que l'havien expulsat del mitjà de transport perquè no va presentar bitllet, ja que s'hi va quedar sense bateria al mòbil.

Es barrejaven diferents possibilitats sobre el que li podia haver passat, però ahir es van aclarir tots els dubtes. El seu cos sense vida va ser trobat electrocutat entre dos vagons d'un tren a l'estació sevillana de RENFE. Troballa que es va produir de la manera més inversemblant.

El que va passar va ser que el programa Mañaneros, de La 1 i presentat per Jaime Cantizano, havia enviat a un reporter, Alberto Catalán, i un càmera a l'estació. Aquest equip va començar a emetre en directe imatges del lloc i durant aquest van revelar que havien trobat un cos a l'exterior d'un tren. Encara més, va procedir a emetre les imatges de les cames i peus de la persona atrapada, que va resultar ser el noi desaparegut.

Muntatge de Jaime Cantizano presentant 'Mañaneros' seriós i una imatge d'Álvaro Prieto somrient
Kiko Rivera ha vist que un equip de Cantizano ha trobat el cadàver d'Álvaro i n'ha emès imatges | RTVE, Redes sociales, e-noticies.cat

És a dir, per a estupefacció de Kiko i de tots els espectadors del format, es van mostrar imatges de Prieto mort. Una situació dantesca i un autèntic horror per a tothom, especialment per a la família del noi.

Kiko Rivera esclata contra l'espai de Jaime Cantizano per les imatges del difunt

Kiko Rivera s'ha sentit realment indignat per l'emissió que ha fet Mañaneros mostrant el cos sense vida d'Álvaro. Tan molest i ferit està per això que no ha dubtat a utilitzar les seves xarxes socials per atacar el programa sense miraments.

En concret, el fill d'Isabel Pantoja ha pujat un text molt contundent i dur a les històries del seu compte d'Instagram. Exactament, diu així: “Vergonyós el vídeo que treuen d'Álvaro Prieto. Respecteu els seus familiars, per Déu”.

“Fins on arribarà la televisió? Descansa en pau, Álvaro. El meu condol més sincer a la seva família”.

Storie de Kiko Rivera a Instagram queixant-se de les imatges d'Álvaro Prieto el 16 d'octubre de 2023
Kiko Rivera s'ha mostrat indignat amb el programa de Cantizano | Instagram, @riverakiko

Kiko no ha estat l'únic famós que ha manifestat públicament la seva repulsa davant el que ha passat a La 1. Tant és així que han fet el mateix altres personatges molt coneguts, com seria el cas, per exemple, de Paco Lobatón. I com ells, molts ciutadans corrents que han fet servir les xarxes per atacar amb contundència el programa esmentat.

És cert que Cantizano va demanar disculpes poc després en directe pels fets, però no és suficient. TVE ha revelat que retirarà les imatges de la seva plataforma digital i del seu arxiu, però aquestes ja circulen per la Xarxa. Per això, la família de Prieto sembla que està pensant demandar el format i la cadena per un moment tan cruel.