Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero: el seu màxim suport després de trencar amb Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero s'està refugiant en una persona especial del seu entorn

A Adara Molinero li ha durat poc l'amor. A la recta final de Supervivientes el va trobar als braços de Bosco Martínez-Bordiú, però ja ha acabat. És cert que cap dels dos ha confirmat la ruptura de manera clara, però han estat aclaridors els missatges 'indirectes' que cadascú ha publicat a les xarxes.

Adara, en aquest tràngol, ha trobat refugi en el seu fill i en la neboda. Tot i això, qui està sent per a ella el seu màxim suport no és altra que la seva mare. I així ho ha demostrat de manera pública.

Adara Molinero troba afecte i suport en Elena després de la seva ruptura amb Bosco

Adara Molinero és conscient que des que va sortir a la llum el seu idil·li amb Bosco van rebre moltes crítiques. Hi havia gent que no es creia aquest amor i que el titllaven de muntatge, però no els va importar. Amb escapades i fotografies d'algunes de les seves cites van deixar de manifest que s'estimaven i que lluitarien per estar junts.

Ella va fer callar els rumors de crisi amb noves publicacions a les seves xarxes i fins i tot concedint una entrevista en què afirmava estar enamorada.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú a Instagram amb Adara Molinero asseguts en un sofà
Adara Molinero sempre va negar les acusacions de muntatge i rumors de crisi amb imatges junts | Instagram, bosco_boscolitos

Ara s'ha sabut que els vaticinis dels que no veien futur a la relació tenien raó: Adara i Bosco han trencat.

I ha estat ella la que ho ha tret a la llum a la seva manera. Primer, donant un like a una publicació sobre la ruptura. I, després, deixant-lo de seguir a Instagram.

Això sí, més tard ell ho ha confirmat a la seva manera amb unes paraules profundes que ha pujat a la mateixa xarxa social.

Molinero s'ha quedat novament soltera i això, com és lògic, és un cop dur perquè havia apostat molt per aquesta història. Per això possiblement no ho està passant bé, però n'hi ha que l'estan ajudant a superar la situació de la millor manera possible. Aquesta persona no és cap altra que la seva mare, Elena Rodríguez.

Els seguidors de la madrilenya han vist que està compartint temps amb la progenitora. Així, s'ha quedat a dormir amb ella i fins i tot han sortit a fer una passejada, com ha mostrat a les xarxes mitjançant un vídeo. En aquest se les veu passejant pel carrer ja de nit per intentar fer front a l'onada de calor existent.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb Elena Rodríguez passant pel costat d'un camp de futbol el 22 d'agost de 2023
Adara Molinero ha trobat consol en la seva mare | @adara_molinero, Instagram

A més, després a les seves stories ha pujat una fotografia de les dues juntes somrients, deixant clares dues coses. La primera és que Elena és sempre el seu gran suport, especialment en els moments durs. La segona és que, tot i que s'havia rumorejat que estaven distanciades per l'última entrevista a la premsa d'Adara, continuen estant tan unides com sempre.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb la seva mare somrient el 22 d'agost de 2023
Adara Molinero, malgrat les especulacions, continua estant unida a Elena i més ara | @adara_molinero, Instagram

Adara Molinero és al punt de mira per la seva separació

La ruptura d'Adara i Bosco està fent parlar molt a les xarxes. Són nombrosos els internautes que l'han comentada i la majoria han optat per posar en dubte els dos esmentats protagonistes del que ha passat.

Així, es poden llegir comentaris com aquests: “Carregós ell i freda ella, no eren compatibles. S'acaba l'estiu, la gent ja ni se'n recorda i era hora d'acabar la farsa que van acordar” i “Ja ho vaig dir. Vaig advertir que no passaven del setembre, estava clar”.

Als que s'uneixen: “Mira com ric, però si aquests mai van ser parella” i “Algú amb seny es creia això?”.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb Bosco Martínez-Bordiú fent-se una foto en un mirall el 16 de juliol de 2023
Adara Molinero i Bosco estan generant enrenou per la seva ruptura | @adara_molinero, Instagram

Sense oblidar-ne d'altres que han carregat directament contra Adara per considerar que ha actuat per mera estratègia. L'han assenyalat dient: “Ella es va pensar que fent carpeta guanyaria i, ves per on, va guanyar el Bosquito que va ser més llest” i “Aquesta dona els utilitza a tots. És molt tòxica”.