Muntatge amb Rosa Benito amb una imatge amb Jorge Javier Vázquez i la seva publicació d'Instagram

GENT

Rosa Benito se sincera sobre el problema de salut que l'allunya de Jorge Javier Vázquez

Rosa Benito confirma la decisió que ha pres sobre la seva participació a 'Supervivientes All Stars'

Rosa Benito ha pres una decisió molt ferma sobre la seva participació a Supervivientes All Stars, que molts esperaven amb moltes ganes. I és que Benito ha confessat que, lamentablement, i malgrat el desig dels seus seguidors, no podrà participar en aquesta edició.

Benito, que fa poc protagonitzava un retrobament emotiu amb Jorge Javier Vázquez a Telecinco, pateix un problema de salut que li impedirà desplaçar-se fins a Hondures.

Aquesta mateixa trobada generava un gran enrenou, ja que de sobres és coneguda l'animadversió que Rosa Benito sent tant per Jorge Javier Vázquez com per Sálvame.

Captura de la publicació de Rosa Benito a Instagram parlant de 'Supervivientes'

"La nostra relació és hivern total, però, si ella vol, ens fem dos petons", comentava Jorge deixant de banda les rancúnies abans de fondre's tots dos en una abraçada.

"Nosaltres hem tingut moments meravellosos. Supervivientes, que va ser l'any que tu vas començar, va ser magnífic. Sálvame i Deluxe van ser moments de riure, ho passàvem molt bé", li deia.

Però, què li passa a Rosa Benito i per què no pot participar a All Stars?

Tal com sabem, tots els concursants de Supervivientes han d'estar en un òptim estat de salut per aguantar les proves i les duríssimes condicions del reality.

Captura de l'abraçada entre Jorge Javier Vázquez i Rosa Benito a De Viernes de Telecinco

Rosa Benito confirma si participarà a Supervivientes

D'aquesta manera, Rosa Benito ha lamentat no poder tornar a la televisió per la porta gran, malgrat que a la cadena ja li han aixecat el veto.

"Em pregunten si tornaré a viure aquesta experiència, des d'aquí dic que no", ha confirmat als seus gairebé 300.000 seguidors.

D'aquesta manera, la Rosa ha explicat que s'ha trencat el radi. I, tot i que tot va bé necessita rehabilitació.

"Als que m'estimen i desitjaven veure'm, ho sento!", s'ha disculpat amb els seus fans. "Els que m'estimen menys… gràcies!", deia als seus detractors.

Muntatge de Jorge Javier Vázquez somrient en vestit blanc i Rosa Benito parlant amb un abric negre davant de dos micròfons

La mateixa Rosa Benito compartia una imatge fa unes setmanes en què se la veia amb la mà enguixada.

Des de fa temps que l'ex d'AmadorMohedano decidia mantenir-se en un segon pla i allunyar-se de la televisió.

Tot i això, ella mateixa negava a la seva tornada a Telecinco que això tingués a veure amb el veto que suposadament li havien imposat.

"No m'ha donat per això perquè tampoc hi havia res que em cridés l'atenció. Preferia estar a casa i fer tot el que heu vist", se sincerava respecte als motius pels quals s'ha negat a aparèixer a cap programa.

Almenys fins ara, quan la veiem col·laborar a ¡De Viernes!, on es dedica a comentar l'última hora sobre Supervivientes.

➡️ Gent

Més notícies: