Muntatge de Mayte Zaldívar amb una imatge recent de Julián Muñoz
GENT

Mayte Zaldívar revela la contundent decisió que els metges han pres amb Julián Muñoz

Mayte Zaldívar ha explicat en quin punt es troba l'estat de Julián, que continua ingressat

Mayte Zaldívar ha ofert noves declaracions sobre l'estat de salut de Julián Muñoz. Després de setmanes de preocupació, finalment arriben notícies positives des de l'entorn de l'exalcalde de Marbella. Segons Zaldívar, des de l'hospital han decidit que Muñoz no rebrà l'alta fins que la seva salut millori significativament.

Mayte Zaldívar ha confirmat una millora notable en la condició de Julián Muñoz, cosa que ha estat un assossec per a la seva família i seguidors. Durant la seva última intervenció, Zaldívar ha expressat: “Estem molt millor”. Aquest comentari reforça l'esperança que Muñoz aviat es podrà recuperar totalment i reprendre la vida fora de l'hospital.

Julián Muñoz segueix ingressat

Els doctors han adoptat una actitud ferma respecte a la salut de Julián Muñoz: no li donaran l'alta fins que es trobi en una condició òptima. Aquesta determinació ha estat ben rebuda pel cercle proper, ja que posa en primer pla la salut i el benestar de l'exalcalde.

Mayte Zaldívar contestant a la premsa amb rostre seriós

Els especialistes han estat molt clars: Julián no sortirà de l'hospital fins que el seu estat de salut ho permeti completament. No obstant això, la situació ha canviat i ja es troba força millor. Li queda un llarg camí per endavant, però vol mirar el futur amb optimisme.

Des que es va fer públic el delicat estat de salut de Julián Muñoz, hi ha hagut una gran preocupació tant a la família com entre els amics. Les notícies de la seva hospitalització van mantenir en suspens a moltes persones. Per això la decisió dels metges de no avançar la seva alta proporciona un cert grau de tranquil·litat.

Captura de Julián Muñoz abans del seu ingrés a l'hospital

Mayte Zaldívar ha estat una font constant d'informació i suport durant aquest temps, mantenint tots informats sobre l'evolució de Muñoz. La seva confessió recent sobre la millora de Julián ha estat un raig d'esperança en una situació complicada.

Mayte Zaldívar, pendent de tots els detalls

La situació actual de Julián Muñoz continua sent delicada, però amb indicis clars de millora. La decisió ferma dels metges de no donar-li l'alta fins que estigui completament recuperat assegura que no hi haurà riscos innecessaris en el seu procés de recuperació. Aquesta mesura cautelar és un pas positiu cap al benestar a llarg termini.

Tot i els desafiaments, la fortalesa i l'optimisme de Julián Muñoz segueixen sent intactes. En part és gràcies a Mayte Zaldívar, que no se separa del costat i ha decidit encarregar-se de tot. És ella qui exerceix de portaveu.

➡️ Gent

Més notícies: