Dos jugadors de futbol somrients, un amb una samarreta blava i un altre amb una samarreta morada de la Fiorentina.
FUTBOL

Vitor Roque celebra l'últim fitxatge de la Fiorentina: El seu destí somiat, més a prop

El futur del brasiler es podria decidir després de l'arribada del nou davanter a l'equip italià

La situació de Vitor Roque al Barça ha estat tema d'interès des de fa uns quants mesos. Sota la direcció de Xavi Hernández, el jove brasiler va tenir poques oportunitats per demostrar la seva vàlua, cosa que ha portat a reconsiderar el seu futur. Amb la necessitat d'equilibrar les finances, la venda de Vitor Roque ha esdevingut una opció viable i gairebé necessària.

Inicialment, la Fiorentina va emergir com un dels clubs interessats en els serveis de Vitor Roque. L'entitat italiana, sempre a la recerca de talents joves per enfortir la seva ofensiva, veia a l'abans una aposta de futur. Tot i això, les notícies recents indiquen que la Fiorentina ha canviat el seu enfocament i ha decidit fitxar Moise Kean.

En principi, aquesta notícia hauria de ser negativa per als interessos de Vitor Roque, ja que una de les seves possibles destinacions queda cancel·lada. Ara bé, la realitat és que la sortida de Moise Kean deixa un buit molt desitjable en el seu anterior equip que tigrinho podria aprofitar.

Xavi Hernández agafant Vitor Roque pel coll amb un somriure de tots dos

Moise Kean fa un favor a Vitor Roque

El traspàs de Moise Kean a Fiorentina, per una quantitat propera als 15 milions d'euros, ha estat un moviment estratègic del club italià. Kean, gràcies a la seva experiència a la Sèrie A, s'ha convertit en la prioritat dels viola , deixant Vitor Roque fora de la seva llista d'objectius.

Això sí, malgrat que Vitor Roque ja no podrà anar a la Fiorentina, el fitxatge de Moise Kean ha generat un efecte dòmino que podria tenir implicacions en el futur. Per començar, la primera opció és que segueixi al Barça , encara que sembla complicat. Però d'altra banda, el buit que ha deixat Kean a la Juventus podria ser una gran opció perquè tigrinho despunti a Europa.

Vitor Roque ja sona per a la Juventus

L'arribada de Moise Kean a la Fiorentina no només afecta el club italià, sinó que també té repercussions al mercat de fitxatges. Vitor Roque és el principal afectat, ja que el seu fitxatge per la Fiore ha quedat cancel·lat, però s'ha obert la possibilitat que s'acabi a la Juventus.

El mític equip italià és un lloc molt desitjable per a Vitor Roque. Allí podria ser important i compartir vestuari amb estrelles de la talla de Vlahovic. A més, la Sèrie A li podria ensenyar moltes coses i que el seu retorn al Barça fos molt més factible.

Veurem si finalment la Juventus es decideix i presenta la seva oferta per Vitor Roque. Joan Laporta i Deco ja estan treballant a la seva sortida, i encara que prefereixen que marxi cedit, no posaran pegues si arriba una bona oferta. L'estabilitat econòmica del club és prioritària.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: