Vitor Roque aixecant els polzes amb la samarreta del FC Barcelona
FUTBOL

Vitor Roque es posa les piles amb el seu fitxatge personal: Vol ser titular al Barça

El brasiler no vol marxar del conjunt blaugrana i ja s'està movent per evitar la seva sortida

Vitor Roque ha estat un dels casos més comentats a l'entorn del Barça aquests darrers temps. En principi, el brasiler no havia d'arribar a Europa fins al mercat de fitxatges que s'acosta. Va acabar arribant a l'hivern per la lesió de Gavi, que va fer que hi hagués un lloc al primer equip després de donar de baixa la seva fitxa.

L'avançament de l'arribada de Vitor Roque es va dir que era perquè s'aclimatés al futbol europeu i la temporada que ve ja no partís des de zero. Malauradament, sembla que va ser l'aposta personal de Deco, i per això va sortir altament perjudicat. Ara, el fitxatge personal de l'ariet demostra que vol minuts al Barça.

Vitor Roque no vol anar-se'n

Vitor Roque va arribar a Espanya amb l'esperança de començar a tenir minuts, però Xavi Hernández no li va donar les oportunitats que li van prometre. Malgrat que es deia que la compra per 30 milions fixos més 31 en variables era gràcies a totes les parts, s'ha vist que l'entrenador no hi va tenir res a veure. L'antic dirigent va preferir deixar Robert Lewandowski, fins i tot en el seu pitjor moment, abans que donar minuts al brasiler.

Vitor Roque controlant un esfèric durant un partit amb el FC Barcelona

Ara que no se sap què passarà amb Vitor Roque, el '9' ha pres una decisió que el manté més a prop del Barça. En lloc de prendre's unes vacances com han fet tots els seus companys, ha preferit contractar Pol Fosch, un reconegut preparador i entrenar des de ja.

Pol Fosch és especialista en condicionament i força i va estar al CE Sabadell fa uns anys. Junts, ja estan treballant per encarar la pretemporada de la millor manera possible, ja que serà crucial per a 'Tigrinho'. Hansi Flick ha comunicat a la directiva del club que vol veure'l entrenar abans de prendre una decisió.

Vitor Roque encara té opcions

Vitor Roque és un jove amb molt de talent, però no li han deixat demostrar-ho al Barça. Recentment, el seu agent va parlar a Rac1 i va deixar clar que buscarien la sortida si no tenia minuts. Va assegurar que no acceptarien, de cap de les maneres possibles, una cessió.

Va afirmar que els conjunts que reben jugadors cedits no els tracten tan bé com si paguen per ells. A més, va afegir que havien rebutjat ofertes molt millors (econòmicament parlant) per fitxar pel Barça. Així i tot, Vitor Roque vol triomfar a l'entitat de la Ciutat Comtal i ja està treballant de valent per aconseguir-ho.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: