Un jugador de futbol amb la samarreta del FC Barcelona i l?escut del club de fons.
FUTBOL

Nico Williams, descartat i s'acomiada: el Barça fitxa un altre extrem 48M€ més barat

Nico Williams era objectiu del Barça per aquest estiu, però el club s'ha decantat per una opció 48M€ més barata

Nico Williams era el gran objectiu del Barça per a aquest mercat de fitxatges d'estiu, però el cert és que el club culer ja l'ha hagut de donar per perdut. L'extrem esquerre espanyol, que està disputant l'Eurocopa amb la Selecció Espanyola, estava disposat a fitxar pel Barça, però ja ha rebut la confirmació: no és l'elegit final. El Barça tindrà moltes dificultats econòmiques per fitxar i no podrà afrontar la clàusula de Nico Williams, però sí que podrà tancar el fitxatge d'un crac 48M€ més barat.

Nico Williams ho tenia pràcticament tot pactat amb el Barça de Hansi Flick, però l'extrem esquerre de l'Athletic Club de Bilbao ja sap que no serà culer. Almenys no ho serà aquest proper estiu, ja que el Barça s'ha decantat per tancar una operació 48M€ més barata i que, pel que sembla, pot tenir el mateix recorregut. El Barça busca renovar energies en relació amb la zona ofensiva i Nico Williams era el nom que encapçalava aquesta llista, però no era ni de bon tros l'únic que apareixia.

Nico Williams amb cara de sorpresa i les mans al cap

El Barça ha descartat Nico Williams a causa dels alts costos del traspàs, que són inassumibles avui dia. L'extrem ja ho sap i, per si no n'hi hagués prou, ja coneix, de primera mà, el nou gran fitxatge del Barça, el qual és 48M€ més barat que ell. La decisió final està presa: Nico Williams s'acomiada del Barça i el club culer fitxa el seu substitut, que podria debutar amb el primer equip durant aquesta propera pretemporada.

El Barça, obligat a descartar Nico Williams: "És molt car i el seu substitut vola..."

El Barça ha pres una decisió definitiva i dràstica en relació amb el futur de Nico Williams, un dels grans objectius de mercat del club culer que presideix Joan Laporta. El davanter espanyol era l'elegit per convertir-se en l'extrem titular del Barça, però el cert és que l'entitat culer s'ha hagut de decantar per un altre fitxatge top. Aquest futbolista, amb passat i present en un dels grans clubs de Catalunya, s'acomiadarà de la seva entitat per fitxar pel Barça i convertir-se en el nou Nico Williams.

Nico Williams era, sens dubte, el fitxatge que més il·lusió despertava entre els culers, però el cert és que el Barça ja ho dóna per perdut. La sortida costaria uns 58 milions d'euros i el Barça, a data d'avui, no disposa de marge salarial per poder afrontar una operació que també depenia de l'Athletic Club. Nico Williams era l'elegit per reforçar el perfil esquerre atacant del Barça, però el club ha hagut de tirar per una altra via molt més econòmica: només val 2 M€.

Des del Barça assumeixen i tenen clar que la plantilla actual està en procés de millora i que, per tant, continua sent necessari estudiar el mercat de fitxatges amb ambició. No serà tasca senzilla, però el Barça té clar que, passi el que passi, el club està obligat a tornar-li la il·lusió a l'aficionat culer durant la temporada oficial. Una temporada que, com ja comentem en anteriors episodis, serà clau perquè el Barça es recuperi esportivament parlant amb fitxatges o sense com el de Nico Williams.

Nico Williams, descartat i s'acomiada: el Barça fitxa un altre extrem 48M€ més barat

El Barça ho volia amagar, però era lògic que Nico Williams era el gran objectiu de l'entitat culer durant aquest proper mercat de fitxatges estival. El Barça ho ha intentat gairebé tot, però ja sap, de primera mà, que afrontar grans traspassos serà una cosa impossible durant aquest mateix estiu. A més, el Barça sabia que l?única via era pagar la clàusula de Nico Williams de cop i, per tant, entén que serà una operació impossible aquest estiu.

El Barça afronta amb il·lusió el tram inicial de la temporada que ve, que estarà marcat per les baixes i per la posada en escena d'un nou fitxatge. I és que el Barça, conscient de les necessitats esportives de la plantilla que dirigeix Hansi Flick, ja ha pres una decisió final i definitiva. El Barça té un nou extrem i, encara que l'objectiu era Nico Williams, l'entitat ha tancat un extrem esquerre amb molta projecció i 48 milions d'euros més barat, que no és poc.

Parlem, més concretament, del davanter del Nàstic de Tarragona Jan Virgili, que ha brillat a la Lliga Nacional Juvenil amb 18 gols. Segons va avançar el 'Diari SPORT', Virgili vindrà al Barça per formar part del Juvenil A, però no es descarta que tregui el cap amb el filial i amb el primer equip. El Barça entén que Jan Virgili és una gran aposta de futur i considera que, després de l'adéu Nico Williams, podria ser una opció a tenir en compte per a ja.

➡️ Futbol

Més notícies: