Un jugador de futbol amb l?uniforme del Reial Madrid amb un home calb somrient, amb un fons vermell.
FUTBOL

Zinedine Zidane recomana un nou fitxatge al Reial Madrid després de l'èxit de Varane

L'històric migcentre segueix vinculat a l'entitat merenga i ha parlat al president de la propera estrella

Zinedine Zidane és un dels millors jugadors de la història, però tampoc no es queda enrere com a entrenador. El francès ha guanyat molts trofeus amb el Reial Madrid i és estimat per tots els merengues. A més, manté una estreta relació amb Florentino Pérez, la qual va més enllà del que és laboral.

El Reial Madrid travessa un gran moment esportiu i econòmic i es pot permetre fitxatges costosos. Tot i així, aconsegueix els millors jugadors a preus increïbles, cosa que no totes les entitats poden dir. Ara, el president li ha fet cas a Zinedine Zidane i va a totes amb el fitxatge que li ha recomanat.

Zinedine Zidane ja va encertar amb Varane

Varane va arribar al Reial Madrid després que Zinedine Zidane el demanés per activa i per passiva el 2011. El president no va fer orelles sordes i li va brindar a l'històric madridista el que demanava. El central va ser una gran compra, ja que a més d'aportar molt durant 10 anys, els blancs el van vendre per 40 quilos el 2021.

Zinedine Zidane

Zinedine Zidane es troba sense equip des que va deixar el Reial Madrid el 2021, però ha estat decisió pròpia. Ara, ajuda el Reial Madrid en tot el que està a la seva mà i està pendent de totes les promeses que van sortint. De fet, ha recomanat un fitxatge amb el qual el president ja somiava des de feia mesos.

Segons apunta Defensa Central, l'alt càrrec madridista li va preguntar a Zinedine Zidane per Leny Yoro, el central que està brillant al Lille. La llegenda del futbol va elogiar el defensor i va apuntar que seria un gran fitxatge, que segur que era la decisió encertada i responia satisfactòriament.

Leny Yoro acabarà al Reial Madrid

Leny Yoro és un defensor de molt de talent i diversos dels grans d'Europa s'hi han interessat. El francès té contracte fins a l'any que ve, però no renovarà amb la seva entitat. A més, ha afegit que només acceptarà una oferta del Reial Madrid, així que el Lille està obligat a negociar.

Si no el traspassen al Reial Madrid, el recomanat per Zinedine Zidane se n'anirà l'any que ve a cost 0. En principi, els francesos demanaven 60 milions, però el Reial Madrid, coneixedor de la seva postura, n'ha rebaixat el preu. Segons es diu, els madrilenys s'han plantat als 40 milions, que són 10 menys del valor de mercat que té Leny Yoro.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: