Un home amb barba i cabell fosc apareix en primer pla, amb els logotips del FC Barcelona i el Reial Madrid ratllats amb una X vermella, i el logotip del Tottenham Hotspur amb una marca de verificació verda sobre un fons morat.
FUTBOL

El Tottenham s'emporta el fitxatge del nou Sergio Busquets: Ni Barça ni Madrid

Tothom vol el pivot defensiu perfecte, però l'equip anglès s'ha avançat a la resta de gegants europeus

Sergio Busquets ha marcat una època al Barça i ha demostrat tenir una classe excepcional sense fer regats extravagants. El migcampista no destaca per marcar molts gols ni ser molt ràpid, però és i serà recordat sempre pel seu increïble cap. El pivot va crear un estil de joc únic i gairebé perfecte que tots els migcampistes defensius volen imitar ara.

Des de la seva sortida del Barça, els catalans han estat intentant trobar el suplent ideal, però no ho han aconseguit. Ara, un nou talent que recorda molt Sergio Busquets s'ha decantat, segons es diu, pel Tottenham. El migcampista en qüestió promet molt i sembla que serà una estrella de talla mundial ben aviat.

El nou Sergio Busquets no jugarà a LaLiga

Aquesta temporada Oriol Romeu va arribar al Barça amb l'objectiu de cobrir el buit que havia deixat Sergio Busquets. Per desgràcia per al club de la Ciutat Comtal, l'ex del Girona no va estar a l'altura i va acabar a la banqueta. Van decidir reconvertir Andreas Christensen i ho ha fet força bé, però tampoc acaba d'explotar.

Sergio Busquets saluda amb la mà amunt el dia del seu comiat

Això ha portat els catalans a llançar-se a buscar un pivot durant aquest mercat que ve. El Reial Madrid, paral·lelament, compta amb Tchouaméni, però tampoc no acaba de convèncer aquest any. Per això, tots dos equips podien somiar el fitxatge del crac anglès.

El migcampista en qüestió es diu Archie Gray, té només 18 anys i ha signat una gran temporada a la Segona Divisió anglesa. Actualment, milita al Leeds, però diverses fonts ja l'estan vinculant al Tottenham, que seria el seu pròxim conjunt. Això ha deixat el Barça i el Reial Madrid sense aquell que podria haver estat un dels millors fitxatges.

Archie Gray és perfecte

Archie Gray té regateig, sap pausar el joc si cal, veu molt bé els espais i és força ràpid. És molt semblant a Sergio Busquets, però corre més. Les seves característiques són ideals per al Barça i només té un valor de mercat de 18 milions d'euros.

El Tottenham és a prop de tancar el fitxatge d'Archie Gray i serà l'enveja de molts conjunts de primer nivell. Encara que té contracte amb el Leeds fins a 2028, els de Londres pagaran el que calgui. Només és qüestió de temps que s'anunciï el seu fitxatge, i els agents del jugador es reuniran amb el Tottenham aviat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: