Home somrient amb el logotip de la CONMEBOL Copa Amèrica USA 2024 al fons.
FUTBOL

Brilla a la Copa Amèrica i Joan Laporta ja n'estudia el fitxatge: El seu valor, 18 M€

El torneig més important d'Amèrica és un aparador i el del Barça valora el fitxatge d'un defensa que està destacant

Fa mesos que Joan Laporta estudia el mercat de fitxatges i veu quines opcions són bones de cara a l'any que ve. El Barça no passa per un bon moment econòmic i això dificulta molt les coses al president. Així i tot, els culers estan disposats a fer algun sacrifici aquest estiu.

Ara, s'està jugant la Copa Amèrica, competició en què diversos jugadors estan mostrant un nivell molt alt. Un dels millors del torneig ha dit públicament que el seu somni és jugar al Barça i que el seu ídol de la infància és un culer històric. Joan Laporta, sent coneixedor d'això, podria intentar fer que vingui aquest mateix estiu.

Joan Laporta pot tancar un dels millors de la Copa Amèrica

El Barça no té quantitats de diners estratosfèriques com el PSG o equips de la Premier League, que és on juga el futbolista en qüestió. Això fa que els catalans hagin de mirar molt bé en tots els moviments si val la pena invertir-hi i quant. En aquests moments, el lateral dret de la Selecció colombiana demostra que és una aposta segura.

Un grup de jugadors de futbol amb uniformes grocs i blaus s'abracen a la celebració mentre un home de vestit i corbata apareix en primer pla.

Estem parlant de Daniel Muñoz, que ha passat d'estar valorat en 8 milions d'euros a 18 en només uns mesos. Fa temps, va assegurar que els seus dos somnis professionals eren jugar a la Premier League i al Barça. El Crystal Palace el va fitxar al gener, així que la seva primera meta ja s'ha complert.

Des de la seva arribada a l'equip anglès, Daniel Muñoz s'ha establert a l'11 inicial i s'ha proclamat un dels millors de Colòmbia. Els cafeters, encara que juguen demà contra el Brasil, ja s'han assegurat una plaça als quarts de final. L'exercici Daniel Muñoz en el temps que queda de Copa Amèrica serà clau per al seu futur.

L'ídol de Daniel Muñoz va jugar al FC Barcelona

Daniel Muñoz va assegurar que el seu ídol era Ronaldinho fins que va començar a jugar d'extrem i lateral. En aquell moment, es va començar a fixar en Dani Alves, el lateral històric del Barça. Es va fixar en el brasiler des que era petit, factor que explica el seu joc tan ofensiu malgrat ser lateral.

Joan Laporta haurà de prendre una decisió i valorar si cal incorporar un lateral dret. El Crystal Palace l'ha taxat en 30 milions d'euros, per això suposaria un esforç per al Barça. Encara que Daniel Muñoz té contracte fins a 2027, els 30 'quilos' el portarien a l'equip de la Ciutat Comtal.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: