FUTBOL

Xabi Alonso tranquil·litza Andreas Christensen amb el nou fitxatge: No vindrà al Barça

L'entrenador espanyol s'emporta el jugador que tenia acorralat el pivot del club català

Xabi Alonso ha aconseguit coses increïbles estant al timó del vaixell del Bayer Leverkusen, campió de la Bundesliga. Ha aconseguit trencar la ratxa d'11 anys seguits guanyant la competició alemanya del Bayern de Múnic. La seva gesta ha fet la volta al món, ja que també va guanyar la Copa Alemanya i es va quedar a res d'un triplet històric.

L'espanyol està buscant reforços de cara a la temporada que ve i ja s'està movent pel mercat. Un dels fitxatges potencials del Barça deixava Andreas Christensen contra les cordes, ja que es quedava sense lloc. Per sort per a ell, Xabi Alonso s'ha avançat i està a punt de tancar la incorporació.

Xabi Alonso l'arrabassa al Barça

Fa temps que Xabi Alonso pensa en un reforç per al centre de la seva defensa, que és millorable. Els laterals estan molt ben coberts per Grimaldo i Frimpong, així que els costats no eren del seu interès al mercat. Ara, el dirigent ja té un principi d'acord amb un gran defensor que també era al punt de mira del Barça.

Xabi Alonso en primer pla

El Barça vol incorporar un pivot, així que si finalment arriba i un central també hagués signat, Andreas Christensen s'hauria quedat sense lloc. El jugador que se sumarà a les files de Xabi Alonso és Dean Huijsen, que ha fet una gran temporada a la Roma després que la Juventus no el volgués. Van decidir cedir-lo a l'equip de la capital italiana i hi ha mostrat el seu millor futbol, despertant així l'interès de grans conjunts.

Dean Huijsen tenia darrere equips com ara el PSG, que oferiria molts diners per ell, el Barça i el Bayer Leverkusen. Tanmateix, segons Tutto Sport, el central s'ha decantat pel de la Bundesliga, que hi veu un líder per a la seva defensa. La Juventus ha taxat el jugador en 30 milions d'euros, que no està gens malament per a un futbolista de 19 anys.

Dean Huijsen parla de l'interès dels grans d'Europa

Quan va fitxar per l'equip italià el 2021, va declarar sobre per què no havia anat a un altre equip com el Reial Madrid, que el volia a les seves files. “No em va impressionar gaire totes les ofertes que tenia. Soc un noi tranquil i només busco el que és millor per a mi i la meva carrera. Itàlia és un bon lloc per aprendre a ser defensa”.

Ara sembla que el seu pròxim destí serà l'equip de Xabi Alonso. El Barça no podrà aconseguir els seus serveis i es quedarà amb les ganes. Pròximament sabrem més sobre el fitxatge que hauria sentenciat Andreas Christensen.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: