Sergio Busquets en primer pla amb el logo de l'Eurocopa al costat d'un fons vermell
FUTBOL

El Barça estudiarà el fitxatge del nou Sergio Busquets a l'Eurocopa

El Barça troba a l'Eurocopa el candidat ideal per ser l'hereu de Sergio Busquets i el vigilarà de prop

El Barça està en una fase de renovació després de la sortida de Sergio Busquets, que va ser un pilar al centre del camp durant molts anys. La marxa de Busquets ha deixat un buit significatiu a l'equip. El Barça està buscant activament un jugador que pugui omplir aquest rol crucial.

Sergio Busquets va ser la columna vertebral del Barça en els seus millors anys. La seva capacitat per llegir el joc i controlar-ho tot va ser fonamental. Amb la seva sortida, l'equip ha perdut no només les habilitats tècniques, sinó també el lideratge i l'experiència; trobar un reemplaçament adequat és una tasca urgent per al Barça.

Xavi ja va demanar l'arribada d'un pivot i va venir Oriol Romeu. I ara, Hansi Flick, que podria passar a jugar amb dos centrecampistes a la base, també té com a objectiu trobar l'hereu de Sergio Busquets, i ho podria fer a l'Eurocopa.

El Barça vol trobar un nou Sergio Busquets a l'Eurocopa

Busquets facilitava molt les transicions entre defensa i atac, fent de connector entre les dues parts. La seva capacitat per interceptar pilotes i distribuir el joc el feia indispensable. El Barça necessita un '5' que pugui assumir aquest protagonisme i proporcionar l'estabilitat que l'espanyol oferia, i l'Eurocopa està plena de talent.

Sergio Busquets amb una copa a les mans corrent pel Camp Nou

En aquest sentit, Kobbie Mainoo, el talentós migcampista de 18 anys del Manchester United, ha captat l'atenció del Barça. El pivot destaca per la seva habilitat per controlar la pressió i la visió de joc. Podria ocupar el rol que va deixar Sergio Busquets, cosa que el converteix en un candidat ideal per omplir el buit deixat pel veterà espanyol.

Kobbie Mainoo és conegut per la seva capacitat per mantenir la possessió de la pilota i trencar línies defensives amb passades precises. Aquestes qualitats són essencials per al rol de centrecampista defensiu que demana Flick, encara que el cost seria d'uns 50 milions d'euros. Durant l'Eurocopa, el Barça observarà de prop Mainoo per avaluar-ne l'exercici en un escenari competitiu.

Kobbie Maino somrient en primer pla

Kobbie Mainoo encaixa al Barça

Deco està buscant talents joves que puguin integrar-se al sistema de Hansi Flick. Amb l'Eurocopa com a vitrina, el director esportiu i el seu equip avaluaran el potencial de Kobbie Mainoo. L'estratègia del club és trobar un jove amb projecció a llarg termini que es pugui adaptar a l'estil de joc culer.

Deco comprèn la importància de trobar un centrecampista que pugui reemplaçar Sergio Busquets. La inclusió de Kobie Mainoo podria proporcionar l'estabilitat necessària. L'experiència del centrecampista al Manchester United i el seu talent el converteixen en una opció atractiva.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: