Sergi Roberto mirant a l'estesa mentre salta al camp amb la roba d'escalfament del FC Barcelona
FUTBOL

Sergi Roberto, decisió definitiva

El futur de Sergi Roberto quedarà resolt les pròximes hores després de la decisió de Hansi Flick

Sergi Roberto porta tota la vida vestint els colors del FC Barcelona, però podria estar a punt d'haver de dir adeu. El seu contracte finalitza aquest mateix mes de juny, per la qual cosa d'aquí a només trenta dies estarà a l'atur. Una situació realment nova per al de Reus, que pot estar vivint les seves últimes cuades a l'elit del futbol europeu.

Des de fa mesos, el futur de Sergi Roberto és un dels temes candents de l'actualitat culer. La decisió no és fàcil, ja que hi ha molts factors que cal tenir en compte, però per a Xavi Hernández la seva continuïtat era imprescindible. “Sí, vull que renovi i que es quedi; depèn d'ell, el club ja sap la meva postura”, va dir en roda de premsa a finals del mes d'abril.

Tanmateix, després de la destitució sobtada de Xavi i l'arribada posterior de Hansi Flick, el dilema de Sergi Roberto s'ha allargat més d'allò estrictament necessari. L'acord entre el FC Barcelona i el capità és total, però de moment no ha renovat. Això sí, la resolució ja està presa i es comunicarà els pròxims dies.

Sergi Roberto fent una passada contra l'Anwerp a Champions

Sergi Roberto no ho esperava

Com diem, Sergi Roberto estava pendent de conèixer la sentència final de Flick sobre el seu futur. El seu nou contracte no ha estat un problema per als plans de Joan Laporta, i per això ja té el vistiplau del president des de fa algunes setmanes. Ara bé, sense Xavi, el del planter no va voler signar fins a conèixer qui seria el nou tècnic; i ara que ho sap, li ha tocat esperar.

Sí, perquè malgrat que el pacte entre Sergi Roberto i el FC Barcelona és total, Hansi Flick ha hagut d'avaluar la situació només aterrar a la Ciutat Comtal. Ja s'ha reunit amb Deco per decidir sobre la planificació esportiva i un dels temes tractats ha estat la renovació de l'heroi del 2 a 6 davant del PSG.

Per al nou tècnic del FC Barcelona, la continuïtat de Sergi Roberto està fora de tot dubte, però hi ha problemes. Així ho han comunicat al jugador, ja que la realitat és que no serà gens fàcil que pugui ser inscrit. De moment, el Fair Play ha aparegut com un dels obstacles més grans per a la seva inscripció, per la qual cosa no se'n descarta la sortida.

Sergi Roberto depèn de l'economia del FC Barcelona

El pacte entre Sergi Roberto, FC Barcelona i Hansi Flick està fet. Per a l'alemany serà una peça més de la plantilla i podrà aportar en moments puntuals. No obstant això, les finances del club manen i, ara com ara, el capità té molt complicat poder seguir.

La seva renovació està encallada per culpa del Fair Play i, malgrat que Flick compta amb ell, té unes altres prioritats. Per exemple, si arriba Kimmich, el futur de Sergi Roberto estarà encara més en l'aire. Sense Xavi, ha perdut aquest suport tan necessari; veurem què passa finalment.

Si Sergi Roberto renova, acabarà la seva etapa al Barça amb 33 anys i, llavors sí, posarà rumb als Estats Units. Allà podrà viure els últims anys al costat de Messi, Jordi Alba, Busquets i Luis Suárez. En cas contrari, podria avançar el viatge a aquest mateix estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: