L'entrenador alemany Hasni Flick, en primer pla amb una foto en què apareix Deco, actual director esportiu del Barça.
FUTBOL

Deco tira més llenya al foc: 3 vendes i 1 nou fitxatge, Hansi Flick ja ha decidit

Deco ja treballa braç a braç amb un Hansi Flick que aposta per 3 vendes radicals i un nou fitxatge molt sorprenent

Hansi Flick s'ha convertit en el nou entrenador del Barça i, segons fonts de l'entitat culer, ja ha estampat la firma en un contracte de 2 temporades de vigència. L'entrenador alemany ja ha visitat les instal·lacions del Barça i, per tant, fa uns quants dies que treballa braç a braç al costat de Deco, l'actual director esportiu del club culer. Si per alguna cosa està destacant Hansi Flick és per les seves ganes de treballar des de ja en un nou projecte que, tot i haver arrencat fa pocs dies, deixa sorpreses.

Igual que el mateix Xavi, ja destituït com a DT principal de l'equip, Hansi Flick considera que dur a terme uns quants canvis dràstics serà imprescindible per poder millorar substancialment. Deco ja ha comunicat al tècnic teutó que acudir al mercat de fitxatges serà complicat, però Flick vol que els canvis arribin amb les baixes i amb 1 fitxatge secret. Hansi Flick està disposat a estirar el planter, però vol que diversos pesos pesants del vestidor surtin perquè l'ambient de treball sigui sa, òptim i realment competitiu.

Amb tot això, Deco ja fa més llenya al foc, ja que ha posat damunt la taula la sortida de 3 futbolistes importants i l'alemany Hansi Flick ja ha decidit. Per si no n'hi hagués prou, Hansi Flick, que fa temps que estudiant el projecte culer, ha proposat el nom d'un futbolista que podria ser fitxat durant aquest proper mercat de fitxatges. El projecte del DT teutó amb prou feines ha arrencat, però ja està deixant diverses notes que poden fer parlar molt.

Hansi Flick es reuneix amb Deco i proposa la venda de 3 figures top: el Barça respon amb un fitxatge i Hansi Flick ho aprova

El nou Barça de Hansi Flick ja comença a rodar des de dimecres mateix, dia en què es farà oficial el fitxatge de l'entrenador alemany, que signarà per 2 temporades. Hansi Flick entén que el Barça està necessitat de noves fonts d'energia i d'il·lusió i, per tant, ja fa setmanes que treballa en el que serà el seu primer fitxatge. El Barça ja ha donat el vistiplau i, per tant, Hansi Flick ja s'ha assegurat el seu primer fitxatge sorpresa, que arribarà al club culer per créixer substancialment.

Després de tancar les etapes anteriors, Hansi Flick veu amb bons ulls l'oferta del Barça, però exigeix una autèntica revolució per acceptar un càrrec complicat, dur i exigent. El tècnic alemany està molt ben valorat a Anglaterra ia Europa, però entén que, si no triomfa al Barça, moltes opcions de futur quedaran tancades o pràcticament descartades. És per tot això que Hansi Flick, que ja s'ha vist amb Deco, exigeix diversos canvis revolucionaris i alguns fitxatges per poder començar a treballar des de ja.

Deco ja tenia un llistat amb diversos noms assenyalats, però Hansi Flick ha arribat a Can Barça amb ganes de fer fora més llenya al foc. L'entrenador alemany busca que, més enllà dels nous fitxatges, la plantilla del Barça sigui curta i compti amb els efectius justos per competir. En aquest sentit, Deco ja s'ha reunit amb l'alemany, que també ha proposat l'ascens al primer equip d'un futbolista que, de moment, era desconegut.

Deco tira més llenya al foc: 3 vendes i 1 nou fitxatge, Hansi Flick ja ha decidit

Resulta evident que Hansi Flick busca que el Barça tanqui nous fitxatges per millorar la plantilla, però també entén que la situació és complexa i considera que l'equip té arguments. De fet, aquesta va ser una de les grans claus per convèncer Joan Laporta, ja que Xavi entenia que aquest equip no estava capacitat per competir per grans títols. Per contra, Hansi Flick sí que confia en la plantilla, però ha demanat a Deco que es desprengui de 3 futbolistes importants amb què no compta en absolut.

Com ja expliquem, Hansi Flick ja hauria demanat les incorporacions de Joshua Kimmich i d'Exequiel Palacios i la continuïtat del defensa central uruguaià i capità del Barça Ronald Araújo. A més, per si no fos poc, Hansi Flick no voldria comptar amb Sergi Roberto, Raphinha i Ferran Torres, dos dels quals tenen contracte en vigor avui dia. De la mateixa manera, Hansi Flick s'ha fixat al central del Barça Andrés Cuenca, que podria començar la pretemporada amb el primer equip del club culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: