Pedri amb un gran somriure davant una imatge del Camp Nou
FUTBOL

Pedri, llest per salvar el Barça i cancel·lar un fitxatge de 100 milions

El canari està enfocat a ser important per a la temporada que ve i poder salvar el Barça

Pedri ha vist frenada la seva progressió al·lucinant aquesta temporada. El seu primer any al Barça va ser espectacular, però va acumular massa minuts a les cames i ara en pateix les conseqüències. Aquest curs s'ha perdut molts partits per lesió, cosa que n'ha minvat el rendiment i ha impedit que es consolidi a la medul·lar.

Pedri, no obstant això, vol oblidar el passat per afrontar el futur amb il·lusió. Totalment recuperat i en plena forma física, el canari sembla estar llest per demostrar la seva vàlua sota la direcció del nou tècnic, Hansi Flick. L'arribada de l'alemany marca l'inici d'una nova era al Barça i Pedri vol ser la peça central en aquest projecte.

Pedri, preparat

La directiva del FC Barcelona ha dipositat una gran confiança en Pedri. Tanmateix, la paciència no és infinita, i la temporada que ve podria ser determinant per al seu futur al club. Si no aconsegueix recuperar el seu millor nivell, el Barça podria veure's obligat a considerar unes altres opcions.

Entre els noms que sonen com a possibles reemplaçaments de Pedri hi ha Florian Wirtz i Jamal Musiala, dos dels joves més brillants del futbol europeu. Tots dos semblen ser objectius prioritaris per a Flick de cara al mercat de fitxatges de 2025. Això sí, les seves incorporacions representarien una inversió massa gran per al Barça, la qual només es podria fer front amb vendes doloroses.

Per això, si Pedri recupera sensacions i demostra regularment tot el seu talent, el Barça podria estalviar-se més de 100 milions. Wirtz i Musiala no són barats, així que el seu èxit la temporada que ve podria evitar que Joan Laporta hagi de desemborsar grans sumes de diners que no es pot permetre.

Pedri vol convèncer Flick

Hansi Flick, conegut per la seva capacitat per desenvolupar joves talents i pel seu enfocament tàctic meticulós, podria ser entrenador ideal per treure el millor de Pedri. Això sí, l'alemany també té una debilitat especial per Wirtz i per Musiala, així que Pedri no ho tindrà fàcil.

Per a Pedri, la clau serà mantenir-se lliure de molèsties físiques i recuperar el nivell que el va portar a ser comparat amb Andrés Iniesta. La seva visió de joc, la capacitat per manejar la pilota i la intel·ligència tàctica són qualitats que, ben aprofitades, podrien convertir-lo en el líder del nou Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: