Joan Laporta mirant de reüll l'escut del Reial Madrid sobre una llum vermella
FUTBOL

El fitxatge secret del Barça, la gran amenaça del Reial Madrid a la final de Champions

El Barça en té a la seva llista de fitxatges un que disputarà la final de la Champions i que pot ser el malson blanc

Demà es disputa la final de Champions entre el Reial Madrid i el Borussia Dortmund. Els blancs arriben com a clars favorits després d'eliminar el Bayern i s'han plantat a Wembley per intentar aixecar el quinzè entorxat continental. Per la seva banda, els alemanys arriben sense fer gaire soroll, però amb la il·lusió de donar la sorpresa.

El Barça, per la seva banda, haurà de mirar el matx des de casa. Aquest any, la Champions ha estat motiu d'esperança en certes fases de la temporada, però, finalment, el PSG va acabar amb els somnis culers. Això sí, l'absència de l'equip català no vol dir que Deco i Joan Laporta s'ho perdin.

El president i el director esportiu saben quins fitxatges necessita el Barça i, després de l'arribada de Hansi Flick, comença la desfilada. En són molts els candidats que fa setmanes que sonen, però sembla que al Borussia Dortmund juga el desig més gran del nou tècnic.

Una de les prioritats de Hansi Flick és la incorporació d'un pivot defensiu, una necessitat que també compartia el seu predecessor, Xavi Hernández. Tot i això, Hansi ha identificat, a més, la urgència de reforçar la línia ofensiva amb l'arribada d'un extrem hàbil, capaç de desbordar i generar perill per banda. I, precisament per això, Joan Laporta i Deco no es perdran la final de Champions.

A la final de Champions hi ha la solució del Barça

Segons el diari Sport, un dels noms que ara encapçalen la llista de preferències del Barça és Karim Adeyemi. El jove talent alemany, actualment a les files del Borussia Dortmund, ha captat l'atenció del nou tècnic. Adeyemi i Hansi Flick ja es coneixen de la seva etapa a la selecció alemanya, on el tècnic va tenir l'oportunitat d'apreciar de prop les qualitats del davanter.

Karim Adeyemi ha estat una peça clau al Borussia Dortmund de l'actual temporada. El club alemany ha arribat fins a la final de la Champions gràcies a les seves actuacions i ara li toca enfrontar-se al Reial Madrid. Una prova de foc sobre la qual Joan Laporta i Deco hi tindran molt a dir, ja que podria significar el seu fitxatge pel Barça.

Karim Adeyemi, el fitxatge que Hansi Flick demana al Barça

La incorporació de Karim Adeyemi no només proporcionaria una injecció de talent fresc a la davantera del Barça, sinó que també compliria els requisits de Hansi Flick. La velocitat, el regateig i la capacitat de finalització de l'alemany encaixen perfectament amb l'estil de joc que el míster pretén desenvolupar al Camp Nou.

Tanmateix, la competència per Karim Adeyemi serà ferotge. Fa uns mesos, també es va rumorejar que el davanter era a l'agenda del Reial Madrid, cosa que afegeix un component de rivalitat addicional a la possible transferència.

El Borussia Dortmund, conscient del valor de la seva jove estrella, no deixarà sortir Karim Adeyemi fàcilment. S'espera que el club alemany exigeixi una xifra considerable pel seu traspàs, cosa que podria ser un obstacle per al Barça, especialment atesa la seva situació financera actual.

Veurem en què queda tot, però és evident que Karim Adeyemi és a l'agenda del Barça després de l'arribada de Hansi Flick. Si demà culmina la temporada amb una gran actuació contra el Reial Madrid, Joan Laporta podria fer un esforç. Això sí, abans s'haurien de produir certes vendes, ja que el seu valor de mercat és de 28 milions, però costarà molt més.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: