Ronald Araújo en primer pla amb l'escut del Bayern Munic ratllat
FUTBOL

Ronald Araújo passa del Bayern i escalfa el fitxatge amb l'enemic nº1 del Barça

L'uruguaià segueix sense renovar i s'ha filtrat que ja parla amb el rival dels culers

Ronald Araújo va ser un dels motius que va portar el Barça a guanyar LaLiga la temporada passada. Aquest any, el nivell de l'uruguaià no ha estat tan elevat com a l'anterior, cosa que ha donat molt del que parlar. Tot i així, els culers han pogut competir gràcies a ell, i això no es pot oblidar.

El Barça no passa per un bon moment econòmic, però està molt interessat en la renovació de Ronald Araújo. Però sembla que el defensor ho està endarrerint tot més del que s'esperava i les altes esferes del club dubten de les seves intencions. Ara, s'ha filtrat una informació que ha deixat Joan Laporta i el seu seguici en alerta.

Ronald Araújo té una nova i increïble oferta

Ronald Araújo és el pilar de la defensa del Barça i l'encarregat de solucionar tots els errors dels seus companys. És considerat un dels millors centrals del món i els més grans d'Europa han preguntat per ell. Conjunts com el Manchester United, Manchester City i Chelsea l'han volgut a les seves files en algun moment.

Ronald Araújo s'emporta la mà dreta al capdavant després de perdre un partit

L'última oferta era del Bayern de Munic, que estava disposat a pagar uns 80 milions d'euros i el volia sí o sí. Ara, el que ha sorprès és que el PSG s'ha sumat a la licitació per Ronald Araújo. El club parisenc pagaria el que demani el Barça i li ha ofert un xec en blanc a l'uruguaià.

El PSG va totalment de debò amb el fitxatge de Ronald Araújo, que té contracte amb el Barça fins al 2026. Els culers no aconsegueixen posar-se en contacte amb els agents del defensor i cada vegada hi ha més tensió a l'ambient. Sembla que Joan Laporta va oferir al seu jugador una rebaixa de sou, cosa que no li va agradar gens.

El PSG va a buscar Ronald Araújo

El PSG és un dels equips d'Europa amb més diners i es pot permetre tot el que els diners poden donar. Tenint en compte que sembla que Ronald Araújo no sap què fer, tot és una incògnita. A més, la necessitat dels parisencs d'incorporar un central és alta, ja que alguns dels seus estan lesionats.

Tot i que s'aprecia molt el central al Barça, se l'ha criticat darrerament per la seva expulsió a la Champions League. Potser aquest és un dels motius pels quals Ronald Araújo ha endarrerit la seva renovació. És probable que durant aquest mercat de fitxatges sapiguem si l'uruguaià està disposat a prolongar la seva estada al quadre blaugrana o no.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: