El defensa uruguaià Ronald Araújo, en primer pla amb una foto de l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Ronald Araújo ja ho ha informat, adeu dur al Barça: 'Ha comprat 40 samarretes...'

El defensa uruguaià Ronald Araújo ja s'hauria acomiadat del Barça de Joan Laporta i un fet revelador així ho demostra

El defensa central uruguaià Ronald Araújo ja s'hauria acomiadat del Barça de Joan Laporta i un fet més que revelador així ho demostra. El capità culer, que forma part de la primera plantilla des de fa algunes temporades, sona per fer les maletes durant aquest proper mercat de fitxatges i un detall ja ho confirma. Tot i que Joan Laporta voldria comptar amb el central, Ronald Araújo segueix sense acceptar la proposta de renovació del Barça i tot sembla indicar que sortirà aquest estiu.

Ronald Araújo va acabar aquesta temporada amb molt de malestar al voltant de la figura de Xavi, que li va comunicar al club que l'uruguaià era prescindible de cara al següent curs. Amb tot això, el defensa central uruguaià, que gaudeix de grans ofertes esportives i econòmiques, es va començar a plantejar una sortida i, ara, un fet revelat confirma que no continuarà. El Barça admet que la venda de Ronald Araújo generaria moltes plusvàlues, però entén que és un ídol del barcelonisme i que, per tant, la sortida serà traumàtica.

Ara bé, aquestes últimes hores s'ha produït un fet més que revelador que demostra que Ronald Araújo ja ha acceptat que no seguirà al Barça. Parlem d'un detall a què ha tingut accés 'e-Notícies' i que confirma, ja de manera definitiva, que Ronald Araújo farà les maletes durant aquest proper mercat de fitxatges estival. El seu destí encara és incert, però tot apunta que el defensa acceptarà una monstruosa oferta del Bayern Munic, club que li triplicaria el sou actual immediatament.

Ronald Araújo ja fa les maletes, se'n va del Barça i la seva actitud així ho demostra: "Ha comprat moltes samarretes..."

El defensa central uruguaià Ronald Araújo ja sap que el Barça, liderat per Joan Laporta, intentarà vendre'l en aquest proper mercat de fitxatges estival. El tità, que forma part del grup de capitans del primer equip, voldria seguir al Barça, però sap de primera mà que les necessitats econòmiques del club van al davant. A més, Ronald Araújo ja va aprofitar per recordar que “no es veu fora del Barça”, però també va apuntar que el seu futur està en mans del club de Joan Laporta.

Tot i que Ronald Araújo ja té, a sobre de la taula, una oferta de renovació del Barça, el central no té clar que el seu rol sigui important. De fet, fonts consultades per aquest digital asseguren que Ronald Araújo ha passat un final de temporada molt complicat a nivell mental, especialment pel seu paper davant del PSG francès. Amb tot això, l'uruguaià, que segueix sense rebre aquest augment de sou que li va prometre el Barça, estaria pensant a fer les maletes i un gest ja ho evidencia.

Com ja comptem en aquest digital, el Barça valora molt un Araújo a què ja s'han acostat diversos dels grans d'Europa. Ara bé, si es presenta una oferta propera als 100M€, el Barça l'estudiarà i, molt probablement, l'acceptarà. Fonts del club expliquen que és una operació que en una altra situació ni s'estudiaria, però que avui salvaria bona part dels comptes econòmics que queden pendents.

Ronald Araújo ja ho ha informat, dur adeu al Barça: 'Ha comprat 40 samarretes...'

Ronald Araújo ja es veu més fora que dins del Barça i un detall més que significatiu ja ho demostra. L'uruguaià considera que el seu recorregut a Can Barça està arribant al final i, per altra banda, entén que el seu prestigi futbolístic mereix ser força millor pagat. Amb tot això, el defensa central ja estaria preparant la seva sortida del club culer cap a un nou destí, que seria, tret de sorpresa inesperada, el Bayern de Munic alemany.

De fet, Ronald Araújo ha protagonitzat un gest que ha encès totes les alarmes a Can Barça. I és que, aquestes últimes hores, Ronald Araújo ha encarregat unes 40 samarretes del Barça amb el seu nom i dorsal en una de les botigues oficials del club culer. Segons ha explicat el 'Barça Reservat' de Catalunya Ràdio, és un gest revelador, ja que és habitual en futbolistes que abandonen el club a finals de curs.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: