Joan Laporta seriós i Lamine Yamal rient en primer pla

FUTBOL

Lamine Yamal no espanta i Joan Laporta perd 80 M€ per culpa d'un fitxatge fallit

La jove promesa no és un problema, però el president ha perdut molts diners per culpa d'un dels seus companys

Lamine Yamal ha signat una gran temporada i ha demostrat que l'edat només és un número. L'atacant va ocupar el lloc de Raphinha quan es va lesionar, que es va quedar sense lloc a la banda dreta. El jove espanyol ha despertat l'interès de grans conjunts amb el seu joc increïble i tot Europa n'està pendent.

Paral·lelament, Joan Laporta ha estat considerant totes les opcions possibles amb vista al pròxim mercat de fitxatges d'estiu. El president és conscient que ha d'ajustar alguns detalls pel Fair Play financer. Una opció és vendre i acaba de rebre una oferta de 80 milions.

Joan Laporta es lamenta

Joan Laporta té molt clar que el Barça com a entitat va davant de qualsevol jugador. Si en algun moment veu que les coses no funcionen, està disposat a fer el que calgui. El president tenia una oferta molt temptadora a la taula, però el jugador l'ha rebutjada.

Joan Laporta amb una llum vermella colpejant la cara

Han ofert 80 milions a Joan Laporta per Raphinha, que ja ha estat temptat més vegades. L'any passat, més d'un conjunt ja va intentar signar-lo, però l'atacant volia triomfar al Barça. Ara, malgrat haver hagut d'adaptar-se a la situació, no ha canviat de pensament.

Raphinha no té gens de por a Lamine Yamal i està disposat a barallar-se mà a mà per veure qui és el millor. Des de l'Aràbia Saudita, el brasiler també ha rebut ofertes, les quals s'han acabat quedant en l'oblit. És probable que Joan Laporta es lamenti, ja que Hansi Flick vol incorporar un altre extrem perquè el que hi ha no l'acaba de convèncer.

Raphinha amb la samarreta del FC Barcelona mirant al capdavant sota la pluja

Raphinha no se'n va del Barça

Malgrat que ha tancat d'una manera espectacular la temporada, és probable que Raphinha no tingui gaires minuts al Barça l'any que ve. El davanter s'ha hagut de convertir en extrem esquerre i jugar d'interior. Xavi Hernández va veure potencial en ell i va creure que no es podia desaprofitar el seu talent.

Així i tot, Lamine Yamal és un indiscutible del projecte Barça i ningú no el pot desbancar, almenys en aquest moment. Raphinha té contracte fins a 2027 i no contempla cap altra opció que no sigui la de jugar al Barça. Encara que mai no es pot donar res per fet, és molt probable que Joan Laporta no aconsegueixi convèncer el brasiler, que només veuria amb "bons ulls" anar-se'n a la Premier League.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: