Joao félix en primer pano amb un raig de fons

FUTBOL

Joao Félix surt guanyant i impedeix l'arribada d'un fitxatge gratuït al Barça

Sembla que el portuguès tindrà una altra oportunitat a l'equip gràcies a Deco, que desisteix d'un fitxatge de Flick

Joao Félix ha tingut una temporada força irregular i no ha aconseguit la titularitat al Barça. El portuguès té un talent únic, però no s'acaba de consolidar en cap conjunt. L'Atlètic de Madrid el va fitxar per 120 milions i es va convertir en la incorporació més cara de la història del club madrileny.

El Barça ja pensa en el mercat de fitxatges i en les possibles incorporacions de cara a la temporada que ve. En principi, Joao Félix no seguiria, però finalment sembla que es quedarà. Ha convençut Deco i el director esportiu ha deixat escapar un fitxatge gratis perquè es quedi.

Un any més de Joao Félix

Joao Félix és un extrem de molt nivell, però una sèrie de factors fan que mai trobi el seu lloc als equips. Al Barça, segons ha afirmat ell, està molt còmode; vol seguir a l'entitat tant com pugui. Tot i així, no va aconseguir assentar-se a l''11' inicial amb Xavi Hernández, i és probable que tampoc ho faci amb Hansi Flick.

Joao Félix mirant de perfil cap a un costat en primer pla durant un partit

En teoria, aquest estiu podia arribar Xavi Simons en qualitat de cedit, així que el Barça no l'hauria hagut de fitxar. A Hansi Flick li agrada molt el neerlandès i volia sumar-lo a les seves files. A més, el PSG volia donar-li sortida, així que no hauria estat gaire complicat portar-lo una altra vegada al seu club de formació.

Però tot apunta que Deco no l'incorporarà i es centrarà en la cessió de Joao Félix. Joan Laporta ha assegurat recentment a El podcast del President que volen que tots dos Joaos segueixin al Barça la temporada que ve. Això ha trencat les il·lusions de Xavi Simons, que ja havia transmès al club el seu desig de tornar.

Xavi Simons amb la samarreta del RB Leipzig mirant cap a un costat

Xavi Simons es queda fora

Xavi Simons ha signat una gran temporada a la Bundesliga: 10 gols i 15 assistències en 43 partits. El neerlandès pot jugar de migcampista ofensiu, de mitjapunta i d'extrem esquerre, i justament aquesta polivalència és el que més agradava a Hansi Flick. Ara, l'alemany haurà de canviar els seus plans i veure com pot entrar Joao Félix a l'equació.

Joao Félix és molt irregular i ho ha demostrat al llarg de tota la temporada. Hi ha ocasions en què juga un gran paper i d'altres en què no es molesta ni a córrer. Encara no podem donar res per tancat, però és probable que el portuguès es quedi i Xavi Simons no torni.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: