Un jugador de futbol amb una samarreta celeste i un tatuatge al coll, amb l?escut del FC Barcelona de fons.
FUTBOL

Rebutja l'oferta de l'Arsenal per ser el nou Luis Suárez del Barça, fitxatge llest

El Barça vol fitxar un nou davanter i l'elegit és un futbolista semblant a Luis Suárez que rebutja l'Arsenal

El Barça ja fa diverses temporades que intenta trobar un davanter nat que pugui garantir el rendiment i les característiques ofertes pel crac uruguaià Luis Suárez. El Barça continua necessitant un gran golejador que, a més, també sigui capaç de fer esforços físics a l'hora de llençar la pressió, i per això el referent és Luis Suárez. L'objectiu del Barça és reforçar diverses línies, però el cert és que el club culer que presideix Joan Laporta té una clara obsessió a millorar la davantera.

Tot i que el Barça ha quedat fora de la cursa per fitxar els últims grans golejadors, el club culer té un altre gran objectiu que comparen amb el davanter Luis Suárez. El Barça , per més que es vulgui edulcorar, vol tancar el fitxatge d'un nou davanter golejador que arribi per aconseguir els minuts del polonès Robert Lewandowski. A Hansi Flick li agraden i convencen diferents perfils, però s'ha fixat en un que podria arribar i que, segons ha pogut saber e'-Notícies', es podria confirmar els pròxims dies.

Luis Suárez fent el seu gest típic amb les mans després de marcar un gol

L'objectiu del Barça és tornar a comptar amb un gran killer de l'àrea com al seu dia ho va ser Luis Suárez, que va destacar pel seu olfacte golejador i joc aeri. Al Barça estan contents amb Robert Lewandowski, però s'han fixat en un perfil que recorda i molt Luis Suárez i que serà culer després de rebutjar l'Arsenal anglès. Tot s'ha de confirmar, però sembla que el Barça ja té nou davanter i el següent pas és confirmar el traspàs de Robert Lewandowski, que continua insistint a quedar-s'hi.

El nou Luis Suárez vol fer història al Barça: "Si vol, serà oficial aquesta setmana..."

Aquest pròxim 1 de juliol del 2024 s'obrirà, oficialment, el proper mercat de fitxatges, el qual estarà marcat per la presència de grans clubs com el Barça. En aquest cas, el Barça apareix al mercat amb diversos objectius a sobre de la taula, però sembla que un està molt a prop de confirmar-se i de fer-se oficial. Parlem d'un davanter que arribarà al Barça després de rebutjar la proposta de l'Arsenal i que recorda i molt el millor Luis Suárez, ara davanter de l'Inter Miami de Leo Messi.

Hansi Flick i Joan Laporta volen que el Barça recuperi l'esperit competitiu i, per tant, entenen que serà crucial que tots els jugadors sentin que la competència ferotge existeix. El Barça vol acabar amb la comoditat de futbolistes com Robert Lewandowski, que aquest any ha estat pràcticament intocable tot i estar molt poc encertat de cara a porteria. El Barça, per contrarestar el pobre rendiment de Robert Lewandowski, s'havia fixat un nou gran objectiu de mercat que comparen, i de quina manera, amb l'uruguaià Luis Suárez.

El Barça somia lligar els millors futbolistes del món, però el cert és que el club culer ha d'acudir a un mercat més desconegut per apostar per joves promeses. De fet, així ho ha realitzat en aquesta ocasió, ja que ha convençut una jove talent de 16 anys perquè rebutgi l'Arsenal per fitxar pel Barça de Flick. Tot està a res de confirmar-se, cosa que provocaria l'adeu precipitat del polonès Robert Lewandowski, que per ara segueix sense voler moure's del Barça.

Rebutja l'oferta de l'Arsenal per ser el nou Luis Suárez del Barça, fitxatge llest

Luis Suárez continua sent un dels millors davanters que ha vestit la samarreta del Barça i, per tant, és un dels referents de tota una nova generació de golejadors. De fet, el Barça és a un sol pas de confirmar un gran fitxatge: és el nou Luis Suárez, té 16 anys i arribaria per començar a ser important des de ja. Joan Laporta li ha donat llum verda i, per tant, Hansi Flick ja s'ha posat fil a l'agulla per negociar, en nom del Barça, amb un jove crac.

Parlem d'un davanter top que ha culminat una gran temporada al club i que ha estat relacionat, pel seu estil, amb Luis Suárez, que va jugar al Barça. Hansi Flick no compta amb Robert Lewandowski i vol forçar la sortida del polonès, que seria rellevat per un gran tapat que ve de brillar i golejar a les categories juvenils.

Segons ha pogut saber 'e-Notícies', el Barça anunciarà la renovació del nou Luis Suárez aquesta setmana que ve. El Barça té tancada i confirmada la renovació del killer golejador Óscar Gistau, de 16 anys i que passarà a formar part del Barça Atlètic durant la temporada oficial. A més, Hansi Flick hauria aprovat la participació de Gistau a la pretemporada, ja que busca gol i no compta ni amb Robert Lewandowsi ni amb el brasiler Vitor Roque.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: