Jugador de futbol amb samarreta blava davant de l'escut del FC Barcelona sobre un fons vermell.
FUTBOL

El Barça pren la decisió final: central fitxat per 1M€ per substituir Jules Koundé

El Barça buscarà vendre el defensa central Jules Koundé durant aquest estiu i el seu substitut ja està fitxat per 1M€

El Barça ja comença a perfilar la primera plantilla per a la temporada que ve i s'espera que, amb relació a aquesta, hi hagi moltes més sorpreses de les esperades. Una de les que ja s'ha confirmat i decidit és la sortida del central Jules Koundé, per qui el Barça espera treure'n uns 60 milions durant aquest mercat de fitxatges. Jules Koundé, que va arribar al Barça fa dos estius, sí que entrava als plans de Hansi Flick, però el Barça ha rebut diverses propostes per ell i ha decidit acceptar.

La sortida de Jules Koundé no era als plans del Barça, però tot s'ha precipitat per una gran oferta de l'Arsenal, que també millorarà el salari del futbolista. A més de l'Arsenal, altres clubs de la Premier League anglesa també havia preguntat pel central, que està jugant l'Eurocopa 2024 amb la selecció de França. Inicialment el Barça no volia acceptar la venda de Jules Koundé, però Hansi Flick ha donat llum verda després de confirmar que el club culer ja té substitut, fitxat per només 1M€.

Jules Koundé condueix la pilota durant un partit contra el PSG

El Barça ja sap que Jules Koundé, defensa francès titular del primer equip, no seguirà vestint els colors del club culer durant la temporada que ve. El Barça volia comptar amb Jules Koundé, però la veritat és que tampoc no s'ha acabat de sentir còmode com a lateral, de manera que farà les maletes cap a la Premier League. A més, Koundé considera que el sou actual no està d'acord amb la seva importància dins del vestidor i, per tant, ha considerat emprendre una nova aventurar lluny del Barça de Hansi Flick.

Jules Koundé se'n va del Barça i el club culer reacciona amb un fitxatge bomba: "Per 1M€ és un regal de Déu..."

El DT alemany Hansi Flick ja sap que Jules Koundé té un peu i mig fora del Barça i, per tant, s'ha mogut per fitxar un recanvi top. Jules Koundé no seguirà al Barça i la decisió està presa, encara que es farà oficial i pública un cop s'acabi l'Eurocopa 2024 que el defensa disputa amb França. Jules Koundé va acabar la temporada passada demostrant que pot ser el lateral dret titular del Barça, però el cert és que el defensa mai s'ha acabat de sentir còmode.

El Barça va fer tot el possible per retenir Jules Koundé, però el que ha quedat clar és que el central francès entén que el seu cicle al club s'ha acabat. Koundé no seguirà i Hansi Flick, que sí que comptava amb el defensa, s'ha hagut de començar a moure per fitxar un recanvi top a nivell europeu i mundial. Tot està confirmat, ja que el Barça ja tindria emparaulat el fitxatge del substitut de Jules Koundé, que arribaria per només 1 milió d'euros.

El Barça, amb Joan Laporta i Hansi Flick liderant el projecte culer, segueix treballant per tancar el seu aterratge al proper mercat de fitxatges estival. Tot i que el Barça encara té diverses carpetes obertes i més dubtes que certeses, hi ha un culebró que ja és molt a prop de tancar-se de forma total i definitiva. Parlem del culebró protagonitzat pel central francès Jules Koundé, que, ja de manera definitiva, abandonarà el Barça durant aquest mercat de fitxatges d'estiu.

El Barça pren la decisió final: central fitxat per 1M€ per substituir Jules Koundé

Joan Laporta ja sap que Jules Koundé serà venut per uns 60 M€ i, per tant, ja ha tancat un fitxatge top per renovar energies i il·lusions al Barça. Un equip que, vagi per davant, també patirà diversos canvis importants en forma de sortides, segons ha pogut contrastar 'e-Notícies'. Així ho va avançar, fa alguns dies, el mateix president del Barça, que va assegurar que el Barça es mourà durant aquest proper mercat de fitxatges i més després de la sortida de Koundé.

Hansi Flick no ha volgut perdre el temps i ja ha fitxat, per al seu Barça que ve, un nou recanvi top que arribarà per ocupar el rol de Jules Koundé. Tot està a res de confirmar-se, però la veritat és que, perquè tot encaixi, el Barça haurà de vendre Koundé amb anterioritat. Tot i això, Hansi Flick ja ha posat l'ull sobre la figura de Sergi Mayans, defensa central de 15 anys i actual futbolista del Cadet A del Barça.

Es diu que Mayans pot ser el nou Pau Cubarsí del Barça, i per això el club culer li ha posat la lupa per poder seguir el seu desenvolupament. El Barça ha apostat fort per renovar-lo, ja que entén que serà una de les properes grans figures a ocupar la defensa del primer conjunt culer. Sergi Mayans podria tenir la seva primera gran oportunitat durant la pretemporada, ja amb la sortida i la venda confirmada del defensa central Jules Koundé, la qual ja està totalment decidida i confirmada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: