Deco en primer pla amb una paret il·luminada de blau al fons i l'escut del Reial Madrid al costat

FUTBOL

El Reial Madrid retrata Deco amb 2 fitxatges idèntics

Els darrers fitxatges de Madrid i Barça, a examen

De cara a la temporada que ve, el Reial Madrid està llest per presentar una davantera que promet ser de somni. Amb els fitxatges ja confirmats de Kylian Mbappé i Endrick Felipe, Florentino Pérez ha creat un dels equips més poderosos. Tots dos jugadors, considerats entre els talents més brillants del futbol mundial, s'uniran al conjunt merengue per enfortir encara més el seu ja formidable atac.

Per la seva banda, Deco va intentar replicar el treball de Florentino Pérez, encara que sense èxit. El director esportiu del Barça també va voler fer un fitxatge de luxe per a la temporada que ve, però es va precipitar i l'error ha estat més que evident. Sí, perquè Vitor Roque no ha funcionat i la seva arribada demostra, una vegada més, la diferència amb el Reial Madrid.

Endrick i Vitor Roque: mateix preu, dues realitats

Florentino Pérez, segons Transfermarkt, ha pagat menys de 50 milions per assegurar l'arribada d' Endrick, una de les promeses més importants del futbol brasiler. El jove davanter del Palmeiras ha demostrat una maduresa i talent increïble malgrat la seva curta edat, i la seva incorporació a l'equip blanc ha generat grans expectatives. S'espera que Endrick s'integri a la perfecció i es continuï desenvolupant sota la tutela de Carlo Ancelotti com ha fet al Brasil.

Endrick i Vitor Roque posant amb les samarretes del FC Barcelona i el Reial Madrid

En canvi, Deco va optar per fitxar Vitor Roque a canvi de 30 milions fixos i 31 més en variables i no li ha sortit gens bé. El seu fitxatge estava previst per a aquest estiu, però va decidir portar-lo al gener per pressionar Lewandowski i l'únic que ha aconseguit és veure'l recurrentment a la banqueta. Xavi no li ha donat oportunitats i el seu futur al Barça es complica.

Per tant, mentre el Reial Madrid es reforça amb fitxatges estratègics, Deco continua cometent errors que el Barįa no es pot permetre. La diferència en la gestió i la capacitat per atraure talent de classe mundial es fa evident. El Reial Madrid ha tancat Endrick per 47 milions i les sensacions són immillorables, mentre que Deco ha portat Vitor Roque per 61 i el seu rendiment ha decebut.

Amb l'arribada d'Endrick, el Reial Madrid no només ha assegurat el present, sinó també el futur. Florentino Pérez ha demostrat una vegada més perquè és considerat un dels millors gestors del futbol mundial, alhora que ha deixat retratat el seu màxim rival. Deco encara té feina al davant.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: