Vitor Roque en primer pla amb Álvaro Morata al costat davant d'uns lingots d'or

FUTBOL

El fitxatge a tres bandes que deixa Vitor Roque com a parella d'or amb Álvaro Morata

El brasiler no s'acaba d'integrar al Barça i podria acabar amb el davanter espanyol

Vitor Roque va arribar al Barça abans del que s'esperava a causa de la lesió de Gavi. L'espanyol es va trencar els creuats a finals del 2023 i al mercat d'hivern es va incorporar al brasiler. En principi, el nou atacant culer no havia d'arribar fins aquest proper mercat de fitxatges d'estiu.

Desgraciadament, des que va arribar al Barça, el '9' no ha tingut les opcions que esperava. En teoria, l'ariet arribava abans per adaptar-se al ritme europeu, però Xavi Hernández no li ha donat les oportunitats. Ara, no es sap què passarà amb ell i podria acabar sent company d'Álvaro Morata.

Vitor Roque i Álvaro Morata, mà a mà

Vitor Roque va arribar des del Paranaense amb l'objectiu d'agafar ritme a Europa per donar-ho tot la temporada que ve. En principi, era una aposta de totes les parts del Barça, però s'ha vist amb el temps que va ser de Deco i Joan Laporta. No es va tenir en compte l'opinió de Xavi Hernández i ha repercutit negativament al '9'.

Vitor Roque condueix la pilota amb la samarreta del FC Barcelona durant un partit

Tot i que sembla que Hansi Flick vol donar-li l'oportunitat, hi ha diversos interessats en Vitor Roque. Un d'ells és el Porto, que sol treure estrelles del planter. Un altre és l'Atlètic de Madrid, on actualment juga Álvaro Morata, el davanter centre de la selecció espanyola.

Però, curiosament, no és al conjunt madrileny on es podrien trobar Vitor Roque i Álvaro Morata. L'equip que podria incorporar els davanters és el Juventus de Torí, on el de l'Atlètic de Madrid ja ha jugat. L'equip italià està molt interessat en la cessió del culer i en la compra de l'espanyol.

Imatge d´Álvaro Morata amb l´Atlètic de Madrid

El Barça es pot desprendre de Vitor Roque

D'una banda, Vitor Roque té molt de talent, però Robert Lewandowski és titular indiscutible i és probable que no tingui minuts. Les altes esferes estan interessats en la cessió del brasiler, però ni ell ni el seu agent ho volen. El seu representant va afirmar a Rac1 que no acceptaran una cessió: o juga al Barça o el venen.

D'altra banda, es sap que l'Atlètic de Madrid es vol desprendre d'Álvaro Morata. La Juventus de Torí està molt interessada en el fitxatge i estaria disposada a pagar els 15 milions de clàusula que té. És possible que tots dos ariets acabin al mateix equip la temporada que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: