Pini Zahavi en primer pla amb Ferran Torres i Joao Cancelo al fons amb un somriure

FUTBOL

Pini Zahavi planteja un ultimàtum al FC Barcelona: 'Hansi Flick ja a canvi de...'

L'agent israelià, un dels peixos grossos del mercat de fitxatges, s'ha reunit amb el FC Barcelona a la ciutat comtal i ja ha traslladat un ultimàtum definitiu per tancar el fitxatge de Hansi Flick

L'agent de futbolistes i entrenadors especialitzat en el mercat de fitxatges, Pini Zahavi, és a Barcelona i ja s'ha vist les cares amb el FC Barcelona de Joan Laporta. Zahavi ha arribat a la ciutat comtal amb un objectiu fixat entre cella i cella: tancar el fitxatge del tècnic alemany Hansi Flick per l'històric club blaugrana. Ara bé, Zahavi, que manté una gran relació amb Joan Laporta, no només ha vingut a Barcelona per negociar el futur més immediat d'un dels seus presentats.

Pini Zahavi també ha vingut a Barcelona per traslladar i plantejar un ultimàtum al FC Barcelona. L'israelià sap que el FC Barcelona vol que Hansi Flick sigui el seu nou míster i, per tant, sap que té la paella pel mànec per tancar més acords. Uns acords que podrien generar danys col·laterals al primer equip, amb diversos jugadors en situacions peculiars i que dependran, en part, del que esculli Hansi Flick.

Joan Laporta tindrà molta feina per fer i haurà de demostrar, una vegada més, que pot ser neutral a l'hora de negociar amb un dels grans agents d'Europa. De fet, el mateix Pini Zahavi ja va aconseguir que el FC Barcelona aconseguís els serveis del davanter Robert Lewandowski, futbolista polonès també representat per l'israelià. Ara Zahavi torna a l'atac i vol que Hansi Flick arribi al FC Barcelona i que ho faci apostant per un futbolista format a la Masia amb un rol residual.

Pini Zahavi està disposat a tancar l'arribada de Hansi Flick al FC Barcelona, però exigeix igual que l'entrenador alemany

Joan Laporta vol apostar per un DT que compleixi dues premisses molt bàsiques: exigència i experiència en les grans competicions, tant domèstiques com continentals. Hansi Flick, un tècnic molt dur i format a la moderna 'escola alemanya' que tant agrada a Joan Laporta, compleix aquests dos requisits, però també vol garanties. I aquestes garanties passen per fitxar i fitxar molt bé durant aquest proper mercat de fitxatges d'estiu, que pinta que serà apassionant a Can Barça.

A més, Hansi Flick arribaria a Barcelona sota la tutela d'un Pini Zahavi que també vol aprofitar les connexions per treure profit de l'acord. Zahavi sap que el FC Barcelona està necessitat després de l'adeu de Xavi Hernández i ja té un pla per estrènyer al màxim el president culer, Joan Laporta. Un full de ruta que passa, tristament, per sacsejar la plantilla del primer equip del FC Barcelona.

Tot esperant acord entre Zahavi i el FC Barcelona, Hansi Flick ja ha començat a fer els deures i ja tindria emparaulat el fitxatge d'un nou futbolista. Com de costum, l'experimentat tècnic alemany voldrà apostar per futbolistes de la seva confiança i aquí és, precisament, on també entrarà l'agent israelià Pini Zahavi.

Pini Zahavi planteja un ultimàtum al FC Barcelona: 'Hansi Flick ja a canvi de...'

Pini Zahavi té la clau per resoldre el 'cas Hansi Flick', però exigeix condicions que podrien generar danys col·laterals al primer equip. Una d'aquestes afectaria, de ple, futbolistes com Ferran Torres o Joao Félix, ja que Zahavi voldria col·locar un dels seus representats en aquesta posició de l'equip. Parlem del guipuscoà Dani Rodríguez (18 anys, Guipúscoa), una de les perles de la Masia i, més concretament, del Juvenil A del Barça.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Rodríguez va arribar a Can Barça l'any 2020 i, des de llavors, la seva progressió ha estat meteòrica. Si per alguna cosa cal destacar el guipuscoà és per la polivalència per actuar en posicions d'atac, un factor que va cridar l'atenció de Rafa Márquez i, posteriorment, de Xavi. A més, Dani Rodríguez ja va cridar l'atenció d'altres grans clubs europeus com el PSG, i per això el Barça s'ha fixat encara més en el seu rendiment.

Dani Rodríguez està representat per Pini Zahavi i encara no ha renovat el contracte amb el FC Barcelona, club que presideix Joan Laporta. Rodríguez vol seguir a Can Barça i Zahavi està disposat a negociar-ne la renovació, sempre que es compleixin uns mínims molt mínims. Zahavi voldria que Rodríguez comencés a entrar als plans d'un primer equip que, si no es torça res, entrenarà l'alemany Hansi Flick.

Aquesta temporada Rodríguez està tenint més protagonisme amb el Barça Atlètic de Márquez, però també ha debutat en partit amistós amb el primer equip culer de Xavi Hernández . Així mateix, Rodríguez està entrant en dinàmica de primera plantilla després de la baixa de Ferran Torres, fet que confirma que, en cas d'acord entre les parts, podria començar a tenir oportunitats.