Joan Laporta i Pini Zahavi

FUTBOL

L'agent d'un candidat a la banqueta del Barça ha estat a la llotja de Montjuïc

El conjunt blaugrana ha guanyat el Getafe (2-0) i ha comptat amb la presència del representant d?un entrenador que agrada molt al Barça

El Barça ha vençut el Getafe (4-0) en un dels partits més convincents del curs i ha pres la segona posició de la Lliga al Girona. Els gols de Raphinha, Joao Félix, Frenkie de Jong i Fermín han donat la victòria al quadro blaugrana a Montjuïc.

Precisament, l'Estadi Olímpic Lluís Companys ha comptat amb una presència particular. I és que un important agent al món del futbol ha viscut el partit a la llotja, i pot donar pistes sobre les intencions del Barça de cara al nou entrenador.

Pini Zahavi ha estat a la llotja de Montjuïc veient el Barça-Getafe

Segons ha informat el periodista Víctor Navarro a X, l'agentPini Zahavi ha estat amb el president del club, Joan Laporta, veient el partit a l'estadi. Tots dos mantenen una relació d'amistat estreta, però la seva presència ha fet saltar les alarmes per un motiu.

I és que des de fa unes quantes setmanes, Pini Zahavi és el representant de Hansi Flick. L'entrenador alemany està sense equip després de ser destituït de la selecció del seu país, i s'ha posat en mans de l'israelià per trobar nou equip.

El nom de Hansi Flick és un dels favorits per ocupar la banqueta del Barça la temporada que ve. Xavi Hernández va anunciar la sortida del club a partir del 30 de juny i el club ja treballa a trobar el relleu ideal. Així mateix, el tècnic estaria interessat a recalar a l'entitat blaugrana i ja està estudiant castellà. La presència de Pini Zahavi al partit alimenta la possible arribada de Flick a la Ciutat Comtal.

Joan Laporta i Pini Zahavi, una relació que ve de lluny

La primera col·laboració entre tots dos es remunta a l'any 2003. En aquell moment, Joan Laporta era candidat a la presidència del FC Barcelona, i va jugar amb una carta important. L'actual dirigent va afirmar que, en cas de guanyar les eleccions, el jugador David Beckham fitxaria pel club.

Laporta va ser elegit com a president, però el futbolista anglès mai no es va vestir de blaugrana. I Pini Zahavi es va encarregar de convèncer el Manchester United perquè firmés un document on l'equip anglès estaria disposat a negociar el traspàs de Beckham. A més, l'agent israelià va ser clau perquè Robert Lewandowski fitxés pel Barça el 2022.

No sabem si la presència de Pini Zahavi a Montjuïc té alguna cosa a veure amb el futur de Flick al Barça o és una mera casualitat, però que hagi estat a la llotja veient el partit deixa entreveure moltes coses.