Mikel Arteta amb Joan Laporta davant d'un fons taronja i un escut del València

FUTBOL

Mikel Arteta treu a Joan Laporta un fitxatge del València, 20 anys i 100 M€

L'Arsenal molt pendent d'un jove talent de la plantilla 'che' que està brillant sota les ordres de Rubén Baraja

Joan Laporta té clares quines són les seves prioritats de cara al pròxim mercat de fitxatges. La primera i més cabdal és la contractació d'un nou tècnic. L'elegit ha de ser fidel a la filosofia del club i entendre que la situació econòmica que viu l'entitat no és la millor.

D'altra banda, la secretaria tècnica té com a prioritat la incorporació d'un pivot. El fitxatge d'Oriol Romeu no ha donat el nivell esperat i durant diversos moments de la temporada Xavi Hernández ha hagut de fer experiments per suplir el jugador d'Ulldecona. Pràcticament, hem vist com tots els jugadors de la línia medul·lar de la plantilla culer han jugat com a '5' per intentar solucionar els problemes de l'equip.

Vist que els resultats no han estat els esperats, a la directiva de Joan Laporta no n'ha quedat cap altra que prioritzar l'arribada d'un pivot d'alt nivell. Des del Barça sembla que tenen clar quins són els seus candidats. La mala situació econòmica que viu l'entitat li impedeix optar per jugadors de talla mundial.

Joan Laporta perd el tren de Javi Guerra

Atès que el Barça no pot fer grans desemborsaments, la política de fitxatges que ha adoptat Joan Laporta és la de fer incorporacions de joves talents. Vítor Roque n'és un clar exemple però no l'únic. Fa tot just unes setmanes vam veure com el president culer va estar a prop d'aconseguir la contractació de Lucas Bergvall i també ha mostrat interès a Javi Guerra.

Seguint la mateixa política de fitxatges, un dels que havia valorat la directiva del Barça és Javi Guerra. El del València està realitzant una gran temporada sota les ordres de Rubén Baraja, consolidant-se com una de les joves promeses de LaLiga. La seva capacitat per jugar a diferents posicions és sens dubte una de les seves grans habilitats.

L'Arsenal s'avança el Barça a la pugna per Javi Guerra

Javi Guerra pot jugar tant com a interior, pivot si va acompanyat, i com a mitjapunta. Amb només 20 anys ha aconseguit adaptar-se a l'elit professional i ha deixat molt bones sensacions.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

El Barça sembla tenir-lo a la llista d'objectius, però no és l'únic. Des d'Anglaterra apunten que l'Arsenal de Mikel Arteta també estaria molt interessat a aconseguir la signatura de Javi Guerra. El València, conscient que té un jove molt ben valorat, no pensa desprendre's d'ell tret que arribi una oferta propera als 100 milions d'euros.

El Barça, de moment, no pot competir davant aquestes ofertes, cosa que deixaria l'Arsenal amb el camí lliure per Javi Guerra. Els Gunners semblen tenir un projecte consolidat amb el suport de la propietat de l'entitat anglesa.