Fabrizio Romano amb el dit aixecat al costat d´un escut del FC Barcelona

FUTBOL

Fabrizio Romano assenyala la nova joia de La Masia, brutal fitxatge del FC Barcelona

El reconegut periodista italià, que sempre està al dia dels rumors i possibles fitxatges, ha revelat qui és la darrera joia de La Masia, el prolífic planter del FC Barcelona

Fabrizio Romano ha esdevingut un referent del periodisme esportiu amb les seves exclusives sobre el mercat de fitxatges. No se li escapa una i sempre té informació extra sobre els darrers moviments del panorama futbolístic. Tot i això, també destaca per oferir dades rellevants sobre les joves promeses que faran el salt a l'elit en un futur pròxim.

En aquest sentit, Fabrizio Romano és conscient que ha de tenir un ull posat a La Masia. L'escola de formació del FC Barcelona és la més respectada del món i per això han sortit joies com Messi, Xavi, Piqué o, l'últim de tots, Lamine Yamal. La Masia és una font inesgotable de talent i el periodista italià ho ha pogut comprovar aquest cap de setmana, ja que Joan Laporta va signar l'estiu passat a un autèntic diamant.

Joan Laporta sorprèn Fabrizio Romano

El president del Barça no vol que La Masía deixi de nodrir el primer equip. Per tant, si la seva escola no és capaç de crear el talent suficient, el màxim mandatari culer el cerca fora. Noah Darvich és l'exemple perfecte, ja que va arribar l'estiu passat per jugar al filial, però el seu rendiment està sent tan destacat que podria ser part del primer equip aviat.

Ara bé, el successor d'Ilkay Gündogan no és l'única perla que ha arribat recentment a La Masia. I és que, també l'estiu passat, Joan Laporta va tancar el fitxatge de Mikayil Faye per només 1'5 milions d'euros. Una xifra irrisòria per a un central que està cridat a marcar una època al FC Barcelona tal com es va encarregar de confirmar Fabrizio Romano aquest cap de setmana.

I és que Mikayil Faye, malgrat jugar com a defensa central, és una autèntica bèstia físicament parlant i sembla que la categoria on juga se li queda petita. Ha estat titular a tots els partits que ha estat disponible i, a més, marcant gols. De fet, tal com ha tret a la llum Fabrizio Romano, Mikayil Faye ha aconseguit anotar 2 gols a les dues últimes jornades disputades.

I no només això, ja que tal com ha assegurat Fabrizio Romano, el rendiment de Mikayil Faye està sent tan cridaner que el FC Barcelona ja ha rebut alguna oferta. En concret, el Lens i el Girona van mostrar el seu interès durant el mes de gener passat, però Joan Laporta va rebutjar 9 milions d'euros perquè continués creixent a La Masia.

Mikayil Faye, el futur del FC Barcelona

Cada setmana queda més clar que Joan Laporta va encertar de ple amb el fitxatge de Mikayil Faye. El senegalès, de només 19 anys, va arribar sent un desconegut i ja és a l'agenda dels millors equips del món. Una progressió impressionant que ha arribat a orelles de Fabrizio Romano.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

L'italià ja va comentar al gener la possible sortida al Lens, però també va confirmar que Joan Laporta no estava disposat a deixar-lo sortir. El president té moltes esperances posades a Mikayil Faye, així que li donarà una oportunitat al primer equip més aviat que tard. De moment, el jove central segueix a la seva, fent grans partits i fins i tot marcant gols.