Pep Guardiola amb cara pensativa i l'escut del Girona FC al fons

FUTBOL

Pep Guardiola li va treure un fitxatge al Barça al gener i ara li regala al Girona

Un jugador que ha estat a l'òrbita culer podria arribar a LaLiga el proper estiu en qualitat de cedit

En els darrers anys, tant el Manchester City de Pep Guardiola com el Barça han mostrat interès pels mateixos jugadors. Des que el tècnic català va arribar a la ciutat anglesa, la filosofia de joc dels Sky Blues ha estat idèntica a la del club culer. Per tant, és lògic que totes dues directives comparteixin gustos i interessos similars.

Les últimes setmanes, s'ha rumorejat que tant el Manchester City com el Barça tenen interès a aconseguir els serveis de Joshua Kimmich. El jugador alemany sembla tenir la intenció de sortir del Bayern Munic el proper estiu i els dos clubs volen contractar-lo. Kimmich tindria un gran encaix a les dues plantilles atès que l'estil de joc és molt similar.

El Barça no va aconseguir arribar a les quantitats que va demanar River per Claudio Echeverri

Tot i això, Joshua Kimmich no és l'únic jugador pel qual el Barça i el Manchester City han mostrat interès en els últims mesos. Els Sky Blues van anunciar el mes de gener passat la contractació de Claudio Echeverri, procedent del River Plate. El jugador va estar a l'òrbita del conjunt culer, però les altes pretensions del club argentí van fer impossible la seva contractació per a Joan Laporta.

Claudio Echeverri està considerat com una de les joves promeses del futbol argentí. El mitjapunta, tot i tenir tan sols 17 anys, ja forma part del primer equip de River Plate. La seva habilitat, desvergonyiment i bon posicionament en la faceta ofensiva van fer que el Manchester City decidís pagar prop de 20 milions d'euros per ell.

Claudio Echeverri crida amb la boca oberta mentre subjecta una pilota
Claudio Echeverri se li va escapar al Barça | @claudioecheverri_

Claudio Echeverri podria arribar al Girona el proper curs

Tot i l'enorme projecció que té el jove, no s'espera que la primera temporada a Europa formi part de la plantilla del Manchester City. En els darrers dies, s'ha rumorejat que el jugador argentí podria posar rumb al Girona la temporada que ve. La relació que mantenen tots dos clubs, en pertànyer al 'City Group', podria fer possible aquesta cessió.

El Girona podria repetir la mateixa fórmula que ha fet servir amb Savinho, però en aquesta ocasió amb Claudio Echeverri. L'atacant podria sumar molts minuts sota les ordres de Michel la temporada que ve. L'equip gironí té un estil de joc força similar al Manchester City de Pep Guardiola, cosa que facilitaria l'adaptació de l'argentí al futbol europeu.

En els propers mesos veurem si finalment Claudio Echeverri arriba cedit al Girona. L'equip català seria una gran oportunitat perquè l'argentí s'assenti a Europa.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: